04 / 05 / 2024

ümraniye sofistanbul ne zaman teslim

ümraniye sofistanbul ne zaman teslim

Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor

Sofistanbul örnek daire!

Metrekare birim fiyatı 4 bin lira olarak belirlenen Sofistanbul örnek daire görüntülerine haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz...

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Ümraniye'de Baydaroğlu güvencesiyle, imza niteliğinde bir proje olan Metronom Ümraniye'de satışlar devam ediyor, teslimlerin ise Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Metronom Ümraniye konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri bulunuyor?

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli Çağrı Ata ve Ersin Özen ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için en yüksel teklifi veren firma belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için en yüksek teklif ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ümraniye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Ümraniye İnkilap Mahallesi'ndeki gayrimenkulünün toplam değeri 300 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 354 milyon TL olarak belirlendi. 

Ümraniye'de çevreyi tehdit eden metruk bina yıkıldı!

Ümraniye'de uçucu madde bağımlıları tarafından kullanılan sahipsiz bina, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye Yukarı Dudullu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, (1208 ada, 5 parsel) Organize Sanayi Bölgesi Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Ümraniye'de bina denetimleri yoğunlaştı!

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra riskli bina denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, özellikle zemin katlarında iş yeri olan binalarda ruhsat, kolon ve kirişleri kontrol etti ve denetim yaptı.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsasını 55.1 milyon TL'ye satıyor!

Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde bulunan taşınmazın Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Peki Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

ümraniye sofistanbul ne zaman teslim Haberi

ümraniye sofistanbul ne zaman teslim

Sofistanbul projesi, Önalan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Önalan İnşaat Sofistanbul projesi kapsamında toplam arsa alanı 2 bin 506 metrekare. Projede 4 blok bulunuyor. 


104 konuttan meydana gelen proje kapsamında bloklar 17 ve 7 katlı olarak tasarlandı. Projedeki konutların alanları 58 ile 220 metrekare arasında değişiyor. 


Önalan İnşaat Sofistanbul satılık daire seçenekleri şu şekilde; 

1+1 daireler 58 metrekare ile 70 metrekare, 

2+1 daireler  83,93 metrekare ile 103 metrekare, 

3+1 daireler 115 metrekare

Dubleks daireler 220 metrekare.


Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi!

Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi 2014 sonu olarak hedefleniyor. 



Önalan İnşaat Sofistanbul iletişim

Telefon: 0216 481 65 87 - 481 65 88

Web Adresi: