18 / 05 / 2024

umut baza yatak fabrikası yangın son durum

umut baza yatak fabrikası yangın son durum

Gaziantep'te yatak fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 25 Aralık Mahallesi'nde yatak ve baza üreten fabrikanın bodrum katındaki depodan duman çıktığını gören çalışanlar, itfaiyeye haber verdi...

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Yuva kuracaklar yatak ve baza hediyeli bu düğün paketi tam size göre! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni ev kurmak yeni bir düzen kurmak gibidir. Yeni evinize ve yeni düzeninize gerekli olan eşyalar işte bu pakette. Grand düğün paketi alana yatak+baza hediye. İşte haberin detayları.

Bellona dev kampanyasını duyurdu! Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bellona "Yıl Biter, Bellona'da Fırsatlar Bitmez!" adı altında indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Peki Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101'e motosiklet çantası, baza, yatak ve kazak çeşitleri geliyor! A101 aktüel kataloğu 3 Kasım 2022 fiyat listesi

A101 3 Kasım Perşembe aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı. Peki, A101'de bu hafta hangi ürünler satışa çıkarılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte A101 Perşembe aktüel ürünler kataloğu 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Doğtaş Luna Baza -Başlık ve Nanobionic Yatak serisi!

Doğtaş; Luna Baza ve Başlık tasarımıyla yatak odalarında estetik bir duruş sergilerken, Nanobionic Yatak ise Nano teknolojisi sayesinde vücudumuzun kaybettiği enerjiyi uyurken geri kazanmasını sağlıyor.

Ahmet Barut: Barut Hotels'de 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız!

Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, "Yatırım yaptığımız sektör hep turizm olacak. 2015 Nisan ayında açılacak Fethiye'deki 415 odalı yeni tesisimiz ile 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız" dedi.

Atık yağlar engelli vatandaşlara umut oluyor!

Atık yağlar engelli vatandaşlara umut oluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat Projesi’ne” vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Umut Yapısal İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yapısal İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Kaya tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Güvercinlik Koyu'nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı!

Güvercinlik Koyu’nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Denize yaklaşık 50 metre uzaklıka inşa edilecek ve 60 milyona mal olacak otelin 2017 yılında tamamlanması planlandı.

Umut İnci kimdir?

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

Alaaddin Yılmaz: Bolu’daki yatak kapasitesi 20 bine çıkarılacak!

Bolu turizm alanında yeni bir atılıma hazırlanıyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada , ilde yatak kapasitesinin 5 yılda 7 binden 20 bine çıkarılması planladıklarını belirtti

Umut Gürler kimdir?

2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmalarına devam eden Umut Gürler kimdir? Umut Gürler, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Konaklama sektörüne 52 bin yatak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Birimi verilerine göre, 7 ayda 3,2 milyar lira yatırım teşviki alan turizm sektörüne, 52 bin 816 yeni yatak ilave edilecek...

umut baza yatak fabrikası yangın son durum Haberi

umut baza yatak fabrikası yangın son durum


Gaziantep'te yatak fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.


25 Aralık Mahallesi'nde yatak ve baza üreten fabrikanın bodrum katındaki depodan duman çıktığını gören çalışanlar, itfaiyeye haber verdi.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi aldı, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 


Fabrika çalışanları da baza ve yatakları dışarı çıkarmaya çalıştı. 


Yangın, itfaiyenin 2 saatlik çalışmasıyla...