29 / 04 / 2024

Umut Maden Mimarlık İnşaat

Umut Maden Mimarlık İnşaat

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yücel tarafından kuruldu.

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Eğer ve Umut Çelebi ortaklığında kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Ases Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ases Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Ahmet Sezaver ve Umut Enes Sezaver ortaklığında kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akyol tarafından kuruldu.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

Kuum Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Kılıç tarafından kuruldu.

Udesing Mimarlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!    

Udesing Mimarlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Uzuner tarafından kuruldu.

Recast Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Recast Mimarlık Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Batuhan tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Umut Maden Mimarlık İnşaat Haberi

Umut Maden Mimarlık İnşaat

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yücel tarafından kuruldu. 


Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü Osb Mah.Birlik San. Sit.3.Cad.No.5/86...