30 / 04 / 2024

Umut Tunç Mermercilik İnşaat nerede

Umut Tunç Mermercilik İnşaat nerede

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Tunç Soyer: Yanan alanların 1 metrekaresi bile imara açılmayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada İzmir’de çıkan orman yangınlarında kül olan alanların 1 metrekaresinin bile imara açılmayacağını belirtti.

Emlak Bank ucuz arsa bulamayan sektöre umut oldu!

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

TOKİ’den kredi isteyen Umut Evleri’ne itiraz!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 kiracı için inşa edilen ‘Umut Evleri’ projesini tamamlamak için Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) kredi istendi. Ancak TOKİ, başvuruyu reddedip mahkemeye başvurdu.

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL İbrahim Sağlam tarafından kuruldu. 

Tunç Soyer Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutu yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, bütün tepkilere rağmen Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutuna dönüştürdü.

Tunç Soyer'in Şato Restoran kararı tepki çekti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Varyant'taki Tarihi Şato Restoranı'nı başkanlık konutuna dönüştürme isteğine tepkiler gecikmedi.

Umut Evleri Projesi'ne TOKİ kredi verecek!

Düzce depreminde evsiz kalan aileler, Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ'den kredi talebinde bulundu. TOKİ kredi talebini sorumluluklarımız arasında bulunmuyor diyerek reddetti.

Altan Elmas: Konutta kampanyalar sektör için umut verici!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Vatandaşlarımızın kampanyalardan yararlanması ülke ve gayrimenkul sektörü için umut verici'' diye konuştu.

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Melih  Yalçın tarafından kuruldu.

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mihdi Tunç tarafından kuruldu. 

2019 gayrimenkul sektörü için umut yılı olacak! 

2019’un gayrimenkul sektörü için ‘umut yılı’ olacağını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 2019'da rekor beklentilerinin de yüksek olduğunu belirtti...

Umut Tunç Mermercilik İnşaat nerede Haberi

Umut Tunç Mermercilik İnşaat nerede

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü mermer ürünlerinin üretilmesi, gerekli izinleri almak şartı ile mermer ocakları açmak, işletmek, ithalat ve ihracatını yapmak, Yer altı mermer ocakları açmak, mermer ocağı açmak ve işletmek için gerekli ruhsatları almak, Her türlü maden ve mermer ocakları için açılmış ve açılacak olan kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşların açmış olduğu ihalelere katılmak, teklif vermek, Açık Eksiltme, Kapalı teklif verme sureti ile yapılan ihalelere katılmak. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Umut...