06 / 05 / 2024

ünal aysal açıklama

ünal aysal açıklama

Ünal Aysal"Benim 3,5 yıllık başkanlık dönemimde Kalamış Tesisleri yeniden inşa edilmiş, Taç Spor Tesisleri de kulübe kazandırılmıştır. Bütün bunlar yapılırken Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkul veya benzeri varlığı satılmamıştır." dedi.

Ayçiçek yağlarında fiyat düşürecek açıklama! Trakya Birlik yetkilisi tarih verdi

Ayçiçek yağlarında fiyatları düşürücek açıklama Trakya Birlik fabrika müdürü Erkan Ünal'dan geldi. Türkiye'nin ayçiçek stokuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ünal, üreticiden alınan yağlık ayçiçek tohumunun işlenerek son tüketiciye en uygun fiyattan verildiğini bildirdi.

Ünal Aysal aynı oteli iki ayrı firmaya mı satmak istedi?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan aynı oteli iki ayrı firmaya satmaya kalkışan, satıştan indirim talebi üzerine vazgeçtiğini açıklayan Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal'a belgeli cevap. 

Ünal Aysal, Güney Koreli ortakla İran'da enerji santrali inşa edecek!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Unit International ile Güney Kore'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer alan SK Engineering & Construction ile İran'da enerji santrali inşa ediyor.

Ünal Aysal, İFM'de ofis yapıp bankalara kiralayacak!

Büyük yatırımları olan İşadamı Ünal Aysal, projelerini, yatırımları anlattı. Aysal, açıklamasında ''Bir dönem GYO formulünü düşündüm ama vaktim olmadı. Yoksa gayrimenkul çok iyi bir sektör'' diye konuştu.

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Karakaş Atlantis'ten Bakırköy projesine yönelik açıklama!

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapıtığı açıklama göre,Bakırköy projesi çalışmaları sürüyor.

Bakanlık'tan İstanbul’un hava kalitesi hakkında açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Son günlerde yazılı ve görsel basında İstanbul’un hava kalitesi konusunda çıkan haberlere ilişkin olarak açıklama yaptı. İşte o açıklama:

Avrasya GYO özel durumlar tebliğine göre açıklama talep ediyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Özel Durumlar Tebliğine göre açıklama talep etti. İşte Avrasyo GYO tarafından yapılan o açıklama...

Ünal Aysal: Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkulü satılmadı!

Ünal Aysal"Benim 3,5 yıllık başkanlık dönemimde Kalamış Tesisleri yeniden inşa edilmiş, Taç Spor Tesisleri de kulübe kazandırılmıştır. Bütün bunlar yapılırken Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkul veya benzeri varlığı satılmamıştır." dedi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davası ile ilgili son durum hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu.İşte açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davaları ile ilgili son gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

ünal aysal açıklama Haberi

ünal aysal açıklama

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Ünal Aysal, koltuğu devraldığı isim olan Adnan Polat'ın kendi dönemiyle ilgili yaptığı eleştirilere karşılık verdi.


Ünal Aysal, Adnan Polat'ın verdiği bir röportajda, kendi görev süresi içinde hesapsız harcamalar yapıldığı ve kulüp borcunun artırıldığı şeklindeki sözleriyle ilgili olarak, AA'ya yazılı açıklamada bulundu.


Polat'ın kendi dönemine yönelik suçlamalarını kabul etmeyen Aysal, "Galatasaray Kulübü'nün 33. ve ibra olmamış tek başkanının röportajı, şahsımla ilgili gerçek dışı ifadeler içermektedir. Sporseverleri kasıtlı olarak yanlış yönlendirmeye dönük, kendi döneminde yaşadığı, camiamıza da yaşattığı mali, sportif ve idari başarısızlıkların bir tezahürü olan bu hezeyanlı suçlama ile hakaret içeren sözler için her türlü yasal haklarımı kullanmayı saklı tuttuğumu kamuoyuna duyurmayı bir görev biliyorum" ifadelerini kullandı


"Röportajı veren şahsın 3 yıllık döneminde Galatasaray Kulübü'nün borç-alacak farkı, söylediği gibi...