20 / 05 / 2024

Ünal İnşaat 34 Inn Levent iletişim

Ünal İnşaat 34 Inn Levent iletişim

34 Inn Levent fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Büyükdere Caddesi'ne 200 metre mesafede inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Gelsan 34 Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelsan 34 Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Mehtap Koç tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

34 Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  300  bin TL sermaye bedeli  Mehmet Devriş Akman tarafından kuruldu.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gülhan tarafından kuruldu.

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erman Çetin tarafından kuruldu.

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şirin ve Kamal Ghannoum Chwıch ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

İnşaat malzemeleri ihracatı 2020'yi 20 milyar doların üzerinde kapatacak!

İnşaat sektörü, yılın 3. çeyreğinde yeniden canlandı. İMSAD verilerine göre Covid-19 salgını sebebiyle yılın ikinci çeyreğini 4,34 milyar dolar ihracat ile kapatan sektör, üçüncü çeyrekte gerçekleştirdiği 5,51 milyar dolarlık ihracatla toparlanma sürecine girdi.

Ünal İnşaat 34 Inn Levent iletişim Haberi

Ünal İnşaat 34 Inn Levent iletişim

Kanyon AVM’ye 300 metre mesafede, Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka kısmında bulunan 34 Inn Levent Residence'nin ilk bloğunda 130 daire, 8 Mayıs Cuma günü satışa çıkacak.


34 Inn Levent fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Ünal İnşaat ile Özler İnşaat tarafından hayata geçirilen  proje 27 katlı tek bloktan meydana geliyor.


Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşeceği 34 Inn Levent Evleri İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yükseliyor. Proje 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse dairelerden oluşuyor.


Şişli 34 Inn Levent'te stüdyo evler 59 metrekare, 1+1 evler 79 metrekare olarak tasarlandı. Projede 2+1 evlerin alanları ise 99 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor. 


34 Inn Levent fiyat listesi!

Ünal İnşaat 34 Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım...