29 / 04 / 2024

Ünal İnşaat levent inn

Ünal İnşaat levent inn

İnşaat sektöründe 18 yıldan bu yana faaliyet gösteren Ünal İnşaat, şimdiye kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 600 bin m2'nin üzerinde inşaat yaptı. Taahhüt eşlerini bırakıp İstanbul İNN markasını üreten şirket, İstanbul İNN Levent projesini geliştirdi

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da Seyit Ahmet Silay ve İdris Ünlü ortaklığında kuruldu.

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Edekan tarafından kuruldu.

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yahya Keskin tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Önal tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Akfen Bulvar Loft projesine 1.5 ayda 200 aile taşındı!

Akfen İnşaat, Levent Loft, Loft Bahçe ve İncek Loft’un ardından Loft konseptiyle inşa ettiği dördüncü projesi 556 milyon lira yatırım değerine sahip Bulvar Loft’u söz verdiği tarihte tamamlarken, projede konut teslimlerinin üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen 822 dairenin 200’ü sahipleriyle tanıştı.

Ünal İnşaat levent inn Haberi

Ünal İnşaat levent inn


İnşaat sektöründe 18 yıldan bu yana faaliyet gösteren Ünal İnşaat, şimdiye kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 600 bin m2'nin üzerinde inşaat yaptı. Taahhüt eşlerini bırakıp İstanbul İNN markasını üreten şirket, İstanbul İNN Levent projesini geliştirdi. Şirket, kent merkezindeki ve sanayi  inşaat sektöründe ayakta kalmayı başaran şirketler daha çok inşaat taahhüt işleri yapan şirketler arasından çıkıyor. Bunlardan biri de son dönemde İstanbul İNN Levent projesini geliştirerek önümüzdeki ay lansmana çıkmayı planlayan Ünal İnşaat. 


1995 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ünal İnşaat, Libya, Kuzey Irak, Arnavutluk, İtalya dahil olmak üzere yurtdışında altyapı işlerine imza attı. 2005 yılından itibaren kurumsallaşmaya başlayan şirket, İstanbul İNN markasını yaratarak inşaat sektöründe markasıyla kalıcı olacak iddialı projelere imza atmaya başladı. 

İnşaat sektöründe 18 yılda 600 bin...