28 / 04 / 2024

Ünal Şınık kim

Ünal Şınık kim

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Peki, Ünal Şınık kimdir? Ünal Şınık, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık..

Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Ünal Şınık'ın vefatının üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dönem arkadaşları bir taziye mesajı yayınladı.

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcıların da aynı diğer çalışanlar gibi kıdem tazminatı hakkı bulunuyor. Kapıcıların kıdem tazminatlarını kimin ne şekilde ödeyeceği merak ediliyor. İşte ev sahiplerinin dikkat etmesi gerekenler...

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Ünal tarafından kuruldu. 

İngiltere, İsrail'in 3 bin yeni konut kararını kınadı!

İngiltere, İsrail'in Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 3 bin yeni konut inşa edilmesi kararını kınadı.İngiltere Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Tobias Ellwood, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Mısır, İsrail'in 566 yeni konut kararını kınadı!

Mısır, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te 566 yeni konut inşasını onaylamasını kınadı. Mısır Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Filistin ile İsrail arasındaki barış görüşmelerinin yeniden başlaması için uluslararası toplumun çalışmalarını yoğunlaştırması gerektiği ifade edildi.

Kınık'a bir yılda 108 milyonluk yatırım yapıldı!

İzmir'in Kınık ilçesine 1 yılda 18 yıllık yatırım yağdı. 2016'da ilçeye genel bütçeden hastane, enerji, doğalgaz, köprü ve TOKİ gibi yatırımlar için 108 milyon liralık pay ayrılması Kınık'ın yıldızını parlattı.

Ali Ağaoğlu, kızının kına gecesine baskın yaptı!

24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Ali Ağaoğlu dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İzmir Kınık Türkcedit imar planı askıda!

İzmir Kınık İlçesi, Türkcedit Mahallesinde bulunan 469 bin 382 metrekarelik parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Kınık Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde yer teslimi yapılan 25 yataklı devlet hastanesi inşaatı için ilk kazık çakıldı. Hastane inşaatının 400 gün sonra tamamlanacağı açıklandı.

Müteahhit Mehmet Açıkgöz, Kınık'ın TOKİ'si gibi!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2000 yılından beri müteahhitlik yapan Mehmet Açıkgöz, bölgenin dar gelirli ailelerine sağladığı imkanlarla birçok kişiyi ev sahibi yaptı.

Bilkent’teki Altın Köşk 15 milyon dolara satışa çıktı!

Bilkent’te işlemeli mimarisiyle dikkat çeken ‘Altın Köşk’ adıyla tanınan Kültür Konağı satışa çıktı. Eşyalı ya da eşyasız olarak satılan köşkün fiyatı 10-15 milyon dolar arasında değişiyor.

Ünal Şınık kim Haberi

Ünal Şınık kim

Ünal Şınık kimdir?

Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık, İTÜ Mimarlık Bölümünden 1962 yılında mezun oldu. Ünal Şınık, 1964 yılında düzenlenen Edirne Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması'nda, Taneri Alpay ve Güner Özduman ile birlikte hazırladıkları proje ile 3. Mansiyon'a değer görülmüştü.


Şınık, serbest mimarlık çalışmalarının yanı sıra Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin faaliyetlerine de katkıda bulunmuştu. Yapı-Endüstri Merkezi tarafından İzmir Fuarları'nda düzenlenen Yapı Malzemesi Pavyonu, Şınık'ın bu doğrultuda katkıda bulunduğu etkinliklerdendi.


Ünal Şınık, mesleki çalışmalarını vefatına kadar Udesign mimarlık ofisinde Danışman Mimar olarak sürdürüyordu.


Ünal Şınık, 15 Aralık 2014 günü vefat etti. Şınık'ın cenazesi 16 Aralık 2014 Çarşamba  İzmir Alsancak'taki Hocazade Camisi'nde kılınacak öğle namazını takiben defnedildi.


Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat...