06 / 05 / 2024

Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatı

Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatı

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi Mekanik, Elektrik, Statik Proje ve Mühendislik hizmetleri işinin yapılması kapsamında Optimum Proje ve Danışmanlık İnşaat'la sözleşme imzaladı.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kemer'de Kız İmam Hatip Lisesi için arsa bağışı yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kemer ilçesinde, üzerine Kız İmam Hatip Lisesi yapılacak arsayı bağışlayan dede-torun hayırseverler Halil Kale ve Memiş Alp Taşpınar ile protokol imzaladı.

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek Almanca hazırlıklı okulu Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor. Almanya’da doğup büyüyen Türk hocaların gireceği derslerde öğrenciler, haftada 20 saat Almanca eğitimi alacak.

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Kızılcahamam'daki okul inşaatlarında son durum!

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Kızılcahamam ilçe merkezinde bir okulda yer değişikliği yapılırken bir yeni okul ise eğitim öğretime açıldı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Saf GYO lise inşaatı için Optimum Proje ile sözleşme imzaladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi Mekanik, Elektrik, Statik Proje ve Mühendislik hizmetleri işinin yapılması kapsamında Optimum Proje ve Danışmanlık İnşaat'la sözleşme imzaladı.

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı ziyaret etti. Avcı, saha sonra Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışına katıldı.

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İHL açıldı!

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi hizmet binası ve yeni eğitim-öğretim yılı açılış töreni yapıldı. Erdoğan, "Hangi eseri ülkeye kazandırdıysak, hangi hizmeti milletimizin istifadesine sunduysak birilerine rağmen yaptık." dedi.

Yeni Ankara Kızılcahamam Devlet Hastanesi'nin temelli atıldı!

Kızılcahamam yeni Devlet Hastanesine kavuşacak. Akçay Mahallesi Akyüzler caddesi üzerine yapılacak olan yeni hastanenin temel atma töreni Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapıldı.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı.

Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatı Haberi

Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatı

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi ekanik, Elektrik, Statik Proje ve Mühendislik hizmetleri işinin yapılması kapsamında Optimum Proje ve Danışmanlık İnşaat'la sözleşme imzaladı.


Açıklama:

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca;


Şirketimizin, Ünalan Kız İmam Hatip Lisesi 32 derslikli orta öğretim okul inşaatının 24 dersliğine tekabül eden Mekanik, Elektrik, Statik Proje ve Mühendislik hizmetleri işinin yapılması kapsamında Optimum Proje ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ltd. Şti. ile 66.000-TL+KDV (AltmışaltıbinTürkLirası) karşılığında hizmet sözleşmesi imzalanmasına 


Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,


SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...