05 / 05 / 2024

Uncalı Reseidence mail adresi

Uncalı Reseidence mail adresi

Toplam 12 bin 250 metrekare alan üzerinde yükselen Uncalı Reseidence projesi 6 blok şeklinde yükseliyor. Uncalı Reseidence satılık daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Önce zam şimdi gecikme! Togg'da teslimatlar ertelendi

Togg bekleyenler dikkat. Geçtiğimiz günlerde ilk zammını yapan Togg şimdi de T10X'in teslimatlarını 1 ay gecikeceğini açıkladı. Hak sahiplerine gönderilen bir mail ile durum açıklandı. İşte tüm detaylar...

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik faturası her ayın belli dönemlerinde hanelere yollanmaktadır. Elektrik faturaları, 25 ile 35 gün ara ile oluşturulur ve abone olan kişilerin adreslerine ya da mail adreslerine yollanmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Saat verip duyurdu! Binlerce kişi bir mail ile işsiz kalacak! İşten kovulacakları saati bekliyorlar

Twitter'ın yeni sahibi ünlü milyarder Elon Musk, çalışanlarına bir e postayla bugün işten çıkarılıp çıkarılmadıklarını öğreneceklerini söyledi hatta bunun için saat bile verdi. Milyarder iş insanı Elon Musk’ın bir hafta süren belirsizliğin ardından, yeni planlar arasında şirketin yarısını işten çıka

Bilgisayar korsanları iş başında! Mailleriniz tehlike altında olabilir!

Hackerların Gmail, Yahoo ve Outlook gibi mail servislerinin gelen kutularına erişebilmek için yeni bir araç geliştirdikleri iddia ediliyor. İşte detaylar...

SGK için emsal karar çıktı! Bundan sonra bunu yapabilirsiniz!

Yargıtay, verdiği son kararla alacak davalarında yeni bir dönem başlattı. Yüksek Mahkeme; alacak davalarında Whatsapp, Facebook, e-mail gibi elektronik ortamlardaki bilgi taşıyıcıları belgeleri delil niteliğinde saydı. Emsal karar çıktı ve yeni dönem başladı.

Kapalı Maraş'ın kilidi açılıyor!

İngiliz Daily Mail gazetesi koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından 46 yıldır kapalı olan KKTC’deki Maraş bölgesinin yeniden açılacağını belirtti. KKTC Hükümeti Türkiye ile birlikte şehri onaracak.

Yapı denetim hizmetlerine koronavirüs tedbiri!

Yapı Denetim Sistemi'ne ilişkin soruların cevaplanmasına yönelik talepler, "[email protected]" mail adresine iletilecek

Facebook’un Libra'sından gelişmekte olan piyasalara mali özerklik!

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü, “Libra gelişmekte olan ülkelere daha fazla mail özerklik getirebilir.” açıklamasını yaptı.

Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Avrupa Yakası'na giriyor!

450 ulaşılabilir ve lüks markasıyla ilki Emaar Square Mail ile Anadolu Yakası'nda açılan Fransa'nın dünyaca ünlü mağaza zinciri Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Eylül 2018'de Avrupa Yakası'na da giriş yapmaya hazırlanıyor...

Türk mühendisleri dijital ambargoya karşı koyacak güçte!

Mimar ve Mühendisler Grubu Derneği, dünya yazılım devi Alman SAP’ın, Türkiye ve diğer ülkelerdeki müşterilerine gönderdiği mail ile uygulamaya koyduğu “dijital ambargo”ya ilişkin açıklama yaptı..

İşte dünyanın yeni adaları!

İngiltere basınından Daily Mail gazetesi, Dünya'nın dört bir yanında oluşan yepyeni adalarını derledi. Rusya ve Yemen açıklarında yeni adalar bulundu.

İşte dünyanın en pahalı otellerindeki kral daireleri!

Mail Online Travel, dünyanın en pahalı kral dairelerini seçti. Listede Türkiye’den de bir otel yer alıyor. İşte dudak uçuklatan bir gecelik ücretleriyle dünyanın en pahalı kral daireleri…

Toyzz Shop Kıbrıs'ta 3. mağazasını açtı!

Toyzz Shop; Lefkoşa 1001 Airport Mail ve Avenue AVM mağazalarının ardından Kıbrıs'taki 3.mağazasını Girne'de açtı.

Uncalı Reseidence mail adresi Haberi

Uncalı Reseidence mail adresi

Uncalı Reseidence projesi Antalya İl'i Konyaaltı İlçe' sinde yer alıyor. 6 blok şeklinde yükselen proje toplam 56 adet daireden meydana geliyor.


Uncalı Reseidence satılık daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 12 bin 250 metrekare alan üzerinde yer alıyor. 


Uncalı Reseidence projesinde yürüyüş yolları, otopark, fitness center, yüzme havuzu, spor salonu, basketbol ve voleybol sahası gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. 


Uncalı Reseidence projesinde daireler 550 bin TL ile 675 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Logo İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Uncalı Reseidence iletişim

Satış ofisi Adres: Haşim İşcan Mahallesi 1306 Sokak No: 25 Antalya

Telefon: + 90 242 242 31 39

Web: http://www.aybakarchitects.com/

Tülay...