28 / 04 / 2024

UNICERA 28. Uluslararası Seramik fuarı

UNICERA 28. Uluslararası Seramik fuarı

Banyo ve armatür sistemlerinin öncü markası Penta, yeni nesil ürünlerini UNICERA 28. Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor…

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

IMF düşük gelirli 28 ülkeye borç yardımını uzattı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), düşük gelirli 28 ülkeye acil borç servisi yardımını 6 ay daha uzattı.

Brent petrolün varili 28,60 dolar!

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 28,60 dolardan işlem görüyor.

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi TCMB binası için teklifleri topluyor!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 10 Parselde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının ihalesi 28 Şubat'ta yapılacak.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Uzay mimarisinin kalbi 15. Venedik Uluslararası Bienali'nde atacak!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Zeynep Oral bugünkü yazısında 28 Mayıs-27 Kasım tarihleri arasına düzenlenecek 15. Venedik Uluslararası Mimarlık Bienali'nden bahsetti. Oral, davetli olduğunu serginin detaylarını paylaştı.

UNICERA Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi 28 Mayıs'ta!

Bu yıl 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Darzanà başlıklı proje yer alacak.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Creavit, UNICERA'de alkış topladı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik fuarı Haberi

UNICERA 28. Uluslararası Seramik fuarı

2001 yılından bu yana banyolara yeni bir vizyon getiren Penta Banyo, tasarım harikası ürün yelpazesi, fonksiyonel ve teknolojik ürünleriyle 23-27 Şubat tarihlerinde 28.’si düzenlenecek olan UNICERA’ya katılıyor. Dekorasyonun banyolardaki önemini vurgulayan tasarımlarıyla dikkat çeken Penta Banyo, bu yıl vitrifiye, aksesuar ve duş sistemi uyumu ile ön plana çıkacak. Penta, sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan UNICERA’da sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini 2. Salon 227 numaralı stantta ağırlayacak. Sektördeki lider pozisyonunu her adımda sağlamlaştıran Penta, 28.si düzenlenen UNICERA’da gerçekleştireceği SÜRPRİZ çalışmasıyla da fuara damga vuracak!


Geri Dönüşüm…

Tasarrufun önemine ve suyun değerine her fırsatta değinen Penta Banyo, bu yıl önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Fuara sürpriz bir stant tasarımı ile katılacak olan Penta için tema  “Geri Dönüşüm!”


Fuar alanlarında kullanılan ve fuar sonrasında değerlendirilemeyen malzemeler...