01 / 05 / 2024

unıkonut ispartakule örnek daire

unıkonut ispartakule örnek daire

Toplam 361 adet dairenin mevcut olduğu Unikonut Bahçeşehir 'de fiyatlar 146 bin TL'den, dairelerin büyüklükleri ise 73 metrekareden başlıyor...

Unikonut İspartakule 'de 146 bin liraya 1+1 daire!

Konut fiyatlarının 146 bin TL'den başladığı Unikonut İspartakule 'de yüzde 30 peşinat ödemesi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede teslimler Ağustos 2013'te yapılacak...

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

Mehmet Muş: İstanbul'un konut stoku yenilenmeli!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümle alakalı İstanbul'un en önemli problemlerinden bir tanesi de konut stokunun sağlıklı olup olmadığı. Dolayısıyla bu konut stokunun bir an önce yenilenmesi gerekiyor." dedi.

İstanbul'un konut kalitesi TOKİ ile yükseliyor!

AK Parti Avcılar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un konut kalitesinin TOKİ ile yükseldiğini söyledi.

Konut projelerini örnek daireler sattırıyor!

Geniş kitlelere online ortamda kolaylıkla iç mimarlık danışmanlığı yapan EvimiTasarla.net‘in kurucuları Banu Hatipoğlu ve Ebru Tamer konut projelerini örnek dairelerin sattırdığını söylüyor.

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Metropol İstanbul'un bağımsız birim sayısı 2 bin 139 oldu!

Emlak Konut GYO projelerinden Metropol İstanbul'un konut sayısı değişmeyecek ve ticari ünite sayısı 771 olacak şekilde toplam 2139 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları alındı.

Ovakule konut projesi yükseliyor!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşaatına başlanan 80 metre yükseklikteki Ovakule Konut Projesi, örnek dairesinden, fonksiyonel konut tiplerine kadar bölgenin en zarif projesi olacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin değerleme raporunu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettirdiği Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin değerleme raporunu yayınladı.

İşte İstanbul'un konut değer haritası!

İstanbul Raylı Sistem ve Metrobüs Hatları Konut Değer Haritası açıklandı. REIDIN; hat üzerindeki durakların çevresinde bulunan konutların satış ve kira değerleri ile birlikte, amortisman süreleri ve yıllık brüt getiri oranlarını ortaya çıkardı.

Unikonut'un 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emkak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Bahçeşehir, Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen (UNİKONUT) Projesi için hazırlatılan " Yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.

unıkonut ispartakule örnek daire Haberi

unıkonut ispartakule örnek daire

Emlak Konut ile İstanbul Üniversitesi'nin projesi olan Unikonut Ispartakule, Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 73 metrekare ile 228 metrekare arasında değişiyor.


24 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Unikonut Bahçeşehir 'de teslimler 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.  Projede toplam 361 adet daire yer alıyor.


11 katlı 20 katlı 3 blok halinde tasarlanan Unikonut Bahçeşehir 'de yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, kreş, güvenlik, spor sahaları, sauna, hamam, yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları ve otopark bulunuyor.



Unikonut Bahçeşehir fiyat listesi;

1+1 daireler 146 bin TL,

2+1 daireler 190 bin TL,

3+1 daireler 296 bin TL,

4+1 daireler 369 bin TL,

5+1 daireler 448 bin TL,


Yüzde 30 peşinat ödendiğinde, yüzde 20'lik tutarın yüzde 10'u 6 ay sonra, yüzde 10'u 12 ay sonra, kalan yüzde...