05 / 05 / 2024

Uniq İstanbul maliyet

Uniq İstanbul maliyet

İstanbul Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet..

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlı, Ayten Alpar'dan olan 10 yaşındaki oğlu Mert için Maslak'taki Uniq İstanbul'da doğum doğum günü partisi verdi.

Turkmall, AVM yatırımlarıyla 1000'den fazla mağaza açacak!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

Turkmall Anadolu’ya odaklandı!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

UNIQ İstanbul, Sign of the City ödülü aldı!

Turkmall’un Maslak’ta hayata geçirdiği, İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul, gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinden Sign of the City Awards’un Tamamlanmış Projeler kategorisinde “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” seçildi.

UNIQ İstanbul, En İyi Sosyo-Kültürel Yapı seçildi!

İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’da ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ seçildi.

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin çocuklara yönelik çok kapsamlı kültür ve eğlence merkezi IEG Kültür ve Eğlence Merkezi Uniq İstanbul’da 12 Kasım 2015 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otellerde yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.Maliyetleri en fazla yükselen gruplar içinde yüzde 14,78 ile yiyecek grubu ilk sırayı aldı.

Otellerde maliyet artışı Temmuz ayında yüzde 12,86 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Uniq İstanbul maliyet Haberi

Uniq İstanbul maliyet

Aynen öyle.. Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet.. 


Yani ne ararsan var içinde.. Bir defa iki müthiş konser salonu.. Biri dev.. Öbürü küçük.. Sonra geniş, yüksek tavanlı, en iyi ışıklandırılmış sergi salonları, galeriler.. Çocuklara özel atölyeler.. Tabii büyüklere de ayrı.. Ve de, bir minik cadde.. Üzerinde restoranlar, kafeler, dinlence yerleri olan ve orman yeşiline bakan bir minik Şanzelize.. Şanzelize'de oturanlar, Elize tarlalarını burda görmeliler asıl.. 


TürkMall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüpoğlu gezdiriyor beni.. Nasıl kafa dengi genç bir adam.. Gören bizi kırk yıllık dost sanır.. Başardıklarıyla nasıl gurur duyduğunu, gözlerinden okuyabiliyorum ancak.. Çünkü lafları tevazuun da altında.. Sanki...