07 / 05 / 2024

UNIQ İstanbul sign of the city ödül

UNIQ İstanbul sign of the city ödül

Turkmall’un Maslak’ta hayata geçirdiği, İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul, gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinden Sign of the City Awards’un Tamamlanmış Projeler kategorisinde “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” seçildi.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

Sign of the City Awards 2018 sahiplerini buldu!

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of the City Awards töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

Kuzeyşehir'e 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' ödülü!

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

İşte Sign of the City Awards 2017 kazananları!

Sign of the City Awards geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yarışmaya 68 kurum ve kuruluş, 156 başvuru yaptı.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Sign Of The City Awards 2017 başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasına başvurular 25 Ağustos tarihinde sona erecek. B

Sign Of The City Awards başvuruları 25 Ağustos’ta sona eriyor!

Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasına başvurular, 25 Ağustos tarihine kadar uzatıldı. SotCA’nın birbirinden değerli jüri üyeleri ise başvuru süreci içerisinde kamera karşısına geçerek, sektöre katılım çağrısında bulundu.

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden Sign of the City Awards'a destek!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, Sign of the City Awards etkinliğine destek verdiğini açıkladı. Türk Serbest Mimarlar Derneği, "Sign of the City 2017" Ödülleri'nin jurisinde yer alacak.

Sign Of The City Awards 2017 başvuruları 19 Haziran'da başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasına başvurular 19 Haziran tarihinde başlıyor.

UNIQ İstanbul sign of the city ödül Haberi

UNIQ İstanbul sign of the city ödül

Şehrin kültür-sanat, eğlence ve iş hayatına yeni bir yaklaşım getiren UNIQ İstanbul, açıldığı günden bu yana 36 dev konser ve etkinlik, 17 açık hava performansı ve görsel sanatlar dalında 11 önemli sergiye ev sahipliği yaparak, geçtiğimiz 10 ayda 2.300.000 sanatseveri ağırladı.


62 dönüm arazi üzerinde, 150.000 m² toplam inşaat alanına sahip olan UNIQ İstanbul, ekolojik bir yaklaşımla projelendirilerek ziyaretçilerine doğayla iç içe bir kültür, sanat ve kent hayatı sunuyor.


10.000 m²’lik alana yayılan, 1.200 seyirci kapasiteli UNIQ Hall, etkinlikleri doğa ile buluşturan 3000 kişi kapasiteli UNIQ Açık Hava Sahnesi, 5.800 kişi kapasiteli Volkswagen Arena, dünyaca ünlü macera parkurlarıyla adrenalin tutkunlarını ağırlayan Xtreme Aventures, 2.500 m²’lik alana sahip UNIQ Müze, yoğun ve etkileşimli programlarıyla UNIQ Gallery ve Turkmall Sanat ile ulusal ve...