17 / 05 / 2024

Unıque Group iletişim

Unıque Group iletişim

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu. 

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Farahmand Sılab tarafından kuruldu.

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu. 

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Folkart İncity Evleri iletişim!

Folkart İncity Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart İncity İzmir projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Unıque Group iletişim Haberi

Unıque Group iletişim

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu.

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İNŞAAT a) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,...