05 / 05 / 2024

Unıted Arab Gate adres

Unıted Arab Gate adres

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da M-Anas Alfaouri ve Mohammed Alawad tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Unıted Traders Investments Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Traders Investments Lojistik Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ghaleb Reehan tarafından kuruldu.

Safar Unıted Turizm Seyahat Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safar Unıted Turizm Seyahat Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alakra tarafından kuruldu.

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Shalaby tarafından kuruldu. 

Mj Unıted Group Turizm Seyahat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mj Unıted Group Turizm Seyahat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muaıad Jesri tarafından kuruldu. 

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Aldeen Abou Shaer ve Mohammad Abou Chafer ortaklığında kuruldu.

Unıted Arab Gate adres Haberi

Unıted Arab Gate adres

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:

İnşaat ve yapı malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, imali, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak Her türlü nalburiye işleri yapmak. Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve...