02 / 05 / 2024

United Biscuits

United Biscuits

2014 yılında Yıldız Holding bünyesine katılan United Biscuits’in İngiltere’deki önemli üretim tesislerinden biri olan Carlisle Fabrikası, sel felaketinden 4 ay sonra üretime başladı.

Yıldız Holding Sorumlu Beslenme İletişimi İlkelerini açıkladı!

Yıldız Holding "sorumlu beslenme" prensiplerini, "Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu" altında bir araya getirerek, Türkiye 'de bu alanda kılavuz belirleyen ilk gıda şirketlerinden biri oldu.

Ülker İngiliz devi United Biscuits'i satın aldı!

Ülker İngiliz devi United Biscuits'i satın aldı. Satın almanın 3 milyar dolar karşılığında gerçekleştiği ifade ediliyor. Böylece Türkiye tarihinin şimdiye kadar ki en büyük yabancı şirket satın alması gerçekleşmiş oldu.

Yıldız Holding, United Biscuits'i satın aldı, dünya 3.'sü oldu!

Ülker markasının sahibi Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits'i satın aldı. Yıldız Holding, bu hamleyle dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Majalat United Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Majalat United Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayan Hallom tarafından kuruldu.

United Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

United Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Renklerden ilham alan United Colors of Benetton'da yüzde 50 indirim. İşte 19 Eylül 2022 Benetton fiyat listesi

United Colors of Benetton sezon sonu ürünlerde yüzde 50’yi bulan indirim kampanyası başlattı. Ürünlere tr.benetton.com adresinden ulaşmak mümkün. İşte United Colors of Benetton indirimli fiyatları

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

United Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zakarıa Abo Halaka ve Ahmad Ajam ortaklığında kuruldu. 

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaher Dakelbab tarafından kuruldu.

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çakan tarafından kuruldu.

United Investment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Investment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustapha Bsat tarafından kuruldu.

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulaf Alabbas tarafından kuruldu.

United Biscuits Haberi

United Biscuits

Aralık ayında Desmond sel felaketi sebebiyle hasar gören fabrika çok hızlı bir zamanda tekrar üretime geçti. Fabrikanın açılışını ise Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptı.


Yıldız Holding bünyesine geçen United Biscuits’in İngiltere’deki tarihi tesisi, sel felaketinden 4 ay sonra üretime başladı. Geçtiğimiz yıl aralık ayında Desmond fırtınası sonrasında, İngiltere’nin Carlisle bölgesinde meydana gelen sel felaketinden United Biscuits’in Carlisle Fabrikası da etkilenmiş ve bir süre üretime ara vermek zorunda kalmıştı. Yoğun çalışmalar sonucu, yeniden üretime başlayan fabrikanın açılışını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptı. Ülker, fabrikanın çalışanlarını özverili çalışmalarından ötürü tebrik etti. 


İLANLA DUYURMUŞTU

United Biscuits’in 17 fabrikasından biri olan Carlisle’deki fabrika, dünyada Carr’s Table Water Biscuits’in üretildiği tek tesis olma özelliğini taşıyor. Yerel kaynak suyu kullanılarak geleneksel tuğla...