04 / 05 / 2024

United Overseas Bank konut kredileri

United Overseas Bank konut kredileri

Singapur’un en büyük bankaları arasında yer alan United Overseas Bank (UOB) Londra’daki konut kredilerini askıya aldığını duyurdu.

United Overseas Bank, Londra’daki konut kredilerini askıya aldı!

Singapur’un en büyük bankaları arasında yer alan United Overseas Bank (UOB) Londra’daki konut kredilerini askıya aldığını duyurdu.

United Builders Company İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

United Builders Company İnşaat Anonim Şirketi 25 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, W. Younus Oudah Al-Khafajı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Manchester United efsaneleri futbol oteli açıyor!

Manchester United'ın efsane yıldızları Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt. Old Trafford Stadı'nın hemen yanında futbol konseptinde bir otel açtılar. Merakla beklenen otel gelecek hafta hizmete giriyor.

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Zeyad Mustafa Samara, Mouad Badır, Yosef Hayek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Bank Asya 80 adet şubesini kapattı!

Bank Asya tarafından yapılan açıklamada Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.

Bank Asya 80 şubesini kapattı!

Bank Asya finansallarındaki değişim nedeniyle 80 şubesini kapattı. KAP’a yapılan açıklamada, Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

A-T Bank kârını yüzde 81.5 artırdı!

A&T Bank, 2014'ün üçüncü çeyreğinin sonunda toplam aktiflerini bir önceki yılsonuna göre yüzde 5.3 oranında artırarak 3.5 milyar TL düzeyine yükseltti. Bankanın net dönem kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 81.5 oranında artırdı

Yıldız Holding United Biscuits’i 3.2 milyar dolara aldı!

Yıldız Holding, bir süredir yürüttüğü görüşmelerin ardından önceki gün İngiliz bisküvi üreticisi United Biscuits’i satın aldı. Rakam resmi olarak açıklanmasa da iki tarafın 3.2 milyar dolara el sıkıştığı kulislere yansıdı

Ülker İngiliz devi United Biscuits'i satın aldı!

Ülker İngiliz devi United Biscuits'i satın aldı. Satın almanın 3 milyar dolar karşılığında gerçekleştiği ifade ediliyor. Böylece Türkiye tarihinin şimdiye kadar ki en büyük yabancı şirket satın alması gerçekleşmiş oldu.

Murat Ülker: United Biscuits'i parayla değil tecrübeyle aldık!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, United Biscuits'in (UB) satın alma maliyeti ve ödeme planına ilişkin, "10 günde parayı peşin ödeyeceğiz. Finansmanın yüzde 60'ını kendi cebimizden ödüyoruz, yüzde 40'ını borç alıyoruz" dedi.

Yıldız Holding United Biscuits'i satın aldı!

Yıldız Holding United Biscuits'i satın aldı. Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits'i satın aldı, bu işlemle dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Ülker United Biscuits’i satın alarak dünyanın üçüncü büyüğü oldu!

Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits ’i satın aldı. 3 milyar dolarlık işlemle Türkiye tarihinin en büyük yabancı şirket satın alması gerçekleşti

Yıldız Holding United Biscuits'i aldı!

Yıldız Holding, satışta olan İngiliz bisküvi ve atıştırmalık şirketi United Biscuits ile alım anlaşması imzaladı.Yıldız Holding, Godiva’da uyguladığı ve başarılı sonuçlar aldığı bağımsız yönetim modelini United Biscuits’te de uygulamayı planlıyor.

United Overseas Bank konut kredileri Haberi

United Overseas Bank konut kredileri


Singapur’un en büyük bankaları arasında yer alan United Overseas Bank (UOB) Londra’daki konut kredilerini askıya aldığını duyurdu.


Bankadan yapılan açıklamada İngiltere’nin 23 Haziran’da yapılan Avrupa Birliği (AB) referandumunda Birlikten ayrılma kararı (Brexit) çıkmasının ardından başkent Londra’daki konut satın alımları için kredilerin askıya alındığı kaydedildi.


İngiliz yayın kurumu BBC’ye yapılan açıklamada, “Geçici olarak Londra’daki konutlara ilişkin başvuruları askıya alıyoruz. Referandumun ardında oluşan belirsizlikler dikkate aldığında, müşterilerimizi Londra’daki yatırımları konusunda temkinli olmaları yönünde ikna etmemiz gerekiyor.” ifadeleri kullanıldı.


İngiliz sterlini referandumun ardından son 31 yılın en düşük seviyesine gerilerken Singapur doları referandumdan bu yana yüzde 10 değer kazandı.


Londra merkezli Knight Frank emlak şirketinin 2015 verilerine göre Birleşik Krallık’ta konut satın alan Asya ülkeleri içerisinde Singapurlu müşteriler ilk sırada yer...