05 / 05 / 2024

Universal Design Award 2012

Universal Design Award 2012

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Konya Tema Şehir satış ofisine ödül!

Arkiteam Mimarlık, başarısını İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da taçlandırdı. Mimarlık ofisi, dünyanın en büyük tasarım yarışmasından Konya’da hayata geçirilecek Tema Şehir projesinin satış ofisine ödül kazandırdı.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Seranit Grup ve Aquanit’in kalitesi tescillendi!

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştiren Seranit Grup, yeni ürünü ile A’ Design Award yarışmasında Silver ödülünü kazandı.

E.C.A. Myra serisi, Silver Award ödülü aldı!

E.C.A. Myra serisi, Avrupa’nın en önemli tasarım yarışması kabul edilen A’ Design Award’da “Silver Award” ödülünü almaya hak kazandı. Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, yarışmadan bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Universal Design Award 2012 Haberi

Universal Design Award 2012

Daha önce If Product Design Award 2010, Universal Design Award 2012 ödüllerini alan ACO Walk-in duş kanalının yeni geliştirilen modeli, RedDot Product Design Award 2015 ödülü ile ACO’nun tasarım ve işlevsellik değerlerini yansıtıyor.


Tüm ACO ürünleri gibi hijyen unsuru ön planda tutularak tasarlanan ACO Walk-in, özellikle görselliğin ön planda olduğu uygulamalar için mükemmel bir seçenek olarak sunuluyor.

Yerde biriken su damlalarının toplanıp drene edilmesi için geliştirilen Walk-in, yeni geliştirilen modeli ile artık duş alanı içinde de kullanılabiliyor. Walk-in duş kanalının plastik katkılı olarak tasarlanan yeni ızgarası, ürünün doğrudan duş alanına uygulanabilmesine olanak tanıyor. %65 ahşap, %35 plastik katkılı olarak geliştirilen yeni ızgara, tam su dayanımı sağlayarak daha uzun ömürlü bir kullanım garantisi sunuyor. 


Walk-in ile banyo alanı içerisinde ıslak ve kaygan zemin...