09 / 05 / 2024

Universal21

Universal21

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Adil Yaman: Sahte GYO'lara dikkat!

VIP Property Universal21 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Yaman, sektörde son durum değerlendirmesi yaparak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) unvanını kullanan mahalle arası emlakçılara dikkat çekti..

Beylikdüzü ve Esenyurt konut yatırımcılarına kazandıracak!

Uzmanlar İstanbul’u oluşturan 39 ilçe içerisinde en yüksek büyüme hızına sahip bölge olarak Beylikdüzü ve Esenyurt'u gösteriyor. Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, 5 yıl içinde konut fiyatlarının yüksek olacağını söylüyor.

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi’nin açılışı 27 Şubat'ta!

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi 27 Şubat Cumartesi günü saat 12:00 ila 17:00 arasında gerçekleşecek. Esenyurt'ta açılışı gerçekleşecek olan satış ofisinde yeni işbirliği imkanları konuşacak.

Universal21'in Beylikdüzü'ndeki ofisi 12 Aralık'ta açılacak!

Universal21 Gayrimenkul Yatırım'ın Beylikdüzü'ndeki ofisinin açılışı 12 Aralık 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek. Açılış saat 12:00'da yapılacak.

Tamamlanmamış binadan daire alırken nelere dikkat edilmeli?

Tamamlanmamış binalardan daire almayı düşünenleri dikkatli olmaları hususunda uyaran Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod, bu kişilerin kat karşılığı sözleşmesini okumaları, ödedikleri meblağı belgelendirmeleri ve tapu harçlarını tam ödemeleri g

Yabancıya konut satarken nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21 Yönetici Ortağı Monica Anca yabancılara ev satmanın ciddi bir iş olduğunu ve mutlaka uzman satış ekibiyle yapılması gerektiğini söylüyor.

Konut sektörü büyüyecek ve istihdam artacak!

Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod, inşaat sektöründe %4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde %4,5-%5 reel büyüme öngördüklerini söyledi.

İnşaat halindeyken ev almak mantıklı mı?

Tamamlanmamış binalardan daire almayı düşünenleri dikkatli olmaları hususunda uyaran Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod, bu kişilerin kat karşılığı sözleşmesini okumaları, ödedikleri meblağı belgelendirmeleri i gerektiğini söyledi.

Ev alırken deprem güvenliğine dikkat!

Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu söyledi..

Universal21 konut projeleri için 100 yeni personel alacak!

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Universal21 Haberi

Universal21

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında  yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.


2015’in ilk çeyreğinde konut sektörü yavaşlamış gözükse bile Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinde satışlar tam hızıyla devam ediyor. Satışa hazır duruma gelen yeni projeler için yeni istihdamlar söz konusu.


Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21  servis elemanından, danışma personeline, teknik elamandan, satış pazarlama temsilcisine ve yöneticilere kadar 100 yeni personel alımı yapacak. 


Yabancı satışlarının yoğun olduğu dönemde alınacak İşe alımı yapılacak olan personelin İngilizce ya da Arapça  ya da başka diller konuşması tercih sebebi olacak.


Üniversitelerle işbirliği ve yeni mezunlara...