06 / 05 / 2024

Üniversiteliler Caddesi projesi

Üniversiteliler Caddesi projesi

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Üniversiteliler Caddesi projesi Haberi

Üniversiteliler Caddesi projesi

Geleceğin yıldızı Ankara Gölbaşı’nın yeniden inşa edilmesi için birbirinden önemli projeler hayata geçiren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, DSİ 5.Bölge Müdürü Murat Alp, Orman Genel Müdürü Veysel Kodalak ve Ankara İl Tarım Müdürü Bülent Korkmaz ile bir araya geldi. İlçede yapılacak yeni projelerle ilgili fikir alıverişi yapan toplantıda, Gölbaşı için atılacak olan önemli adımlar attı. Üniversiteler Caddesi, Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi, Atatürk'ün İdeal Cumhuriyet Köyü Projesi gibi birçok başarılı projeyi sırayla hayata geçireceklerinden bahseden Başkan Ramazan Şimşek “Projeleri hayata geçirmek, bürokratik engelleri ortadan kaldırmak ve projelerin yapım aşamasına ulaşması için ilgili bakanlıklarla sürekli iletişim halindeyiz. Bundan sonraki süreçte de gerekli çalışmalarımızı yürütmek için bürokratik kanat ile istişarelerimize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Tüm Projeler...