02 / 05 / 2024

ünlü cadde cephe yenileme çalışmaları

ünlü cadde cephe yenileme çalışmaları

Yapılan çalışmalarla yepyeni bir görünüm kazanan Ünlü Cadde, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılan çalışmalarla Ünlü Cadde’nin yeniden adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi olacağını söyledi.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Park Residences Cadde'de ünlü yağmuru!

Park Residences Cadde'de gerçekleştirilen Park Çadır Buluşmaları ile Kadıköylüleri ünlü isimlerle sohbete bekliyor...

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

Somfy ile dış cephe jaluzileri motorlu, yaşam alanları konforlu!

Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi dış cephe jaluzilerini motorlu sistemlere dönüştürerek yaşam alanlarına ekstra konfor katıyor.

Parador cadde mağazasını açtı!

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

Şanlıurfa cadde tramvayı için düğmeye basıldı!

Şanlıurfa’da günlük 55 bin yolcuya hizmet verecek ilk raylı sistem projesi olan cadde tramvayı için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi düğmeye bastı.

Kocaeli Kandıra'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kandıra Belediye Meclisi Çarşı Mahallesi Çarşı ve Türkocağı Caddesi üzerindeki yapıların cephe iyileştirme çalışmalarının başlayacağını belirtti. Gündeme ek olarak sunulan Aydınlık Mahallesi 448 ada 2 parselde imar planı değişikliği ise imar komisyonuna havale edildi.

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Beynur Sokak'ta kuruldu.

Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i satıldı!

Vadiyaka Cadde Dükkanları ihalesi pazar günü ünlü müzayede firması Eskidji ile birlikte yapıldı. Mega projelerin kesişme noktası olan Başakşehir’in ticari değerini yükselten Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i yatırımcılarını buldu.

ünlü cadde cephe yenileme çalışmaları Haberi

ünlü cadde cephe yenileme çalışmaları


Osmangazi Belediyesi’nin, Bursa’nın en eski caddelerinden biri olan Ünlü Cadde’yi eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalar sona erdi. Yürütülen çalışmalar ile çehresi tamamen değişen cadde, vatandaşların ve esnafın hizmetine sunuldu. Ünlü Cadde’nin hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Başkan Dündar, “Ünlü Cadde, Bursa’nın en eski ve vatandaşlar tarafından en çok bilinen caddelerinden bir tanesi. Burada yaptığımız çalışmalar ile caddemizin çehresi değişti. Yürüttüğümüz çalışmalar hem cadde esnafı, hem de vatandaşlarımız için önemli kazanç oldu” dedi.


Son yıllarda alışveriş merkezlerinin sayısının artış göstermesi nedeniyle esnafın  sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Başkan Dündar, “Bizlerin yapmış olduğu çalışmalar ve esnafımızın desteği ile Ünlü Cadde’yi tekrardan eski ihtişamlı günlerine kavuşturuyoruz ve ticari hareketliliğin artmasını sağlıyoruz. Buradaki esnafımız alışverişleriyle rekabet edebilecek güce kavuşacak esnafımızla yaptığımız değerlendirmede,...