27 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Kandıra'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kandıra Belediye Meclisi Çarşı Mahallesi Çarşı ve Türkocağı Caddesi üzerindeki yapıların cephe iyileştirme çalışmalarının başlayacağını belirtti. Gündeme ek olarak sunulan Aydınlık Mahallesi 448 ada 2 parselde imar planı değişikliği ise imar komisyonuna havale edildi.



Kandıra Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı oturumunda dört gündem maddesi görüşüldü. Birinci gündem maddesinde plan ve bütçe komisyonunun raporu olan Kandıra Belediyesi norm kadrosunun C-8 sınıfına göre düzenlenmesi görüşüldü. Kandıra nüfusunun 50 binin altına düşmesi nedeniyle düzenlenen rapor oy birliğiyle kabul edildi. İkinci gündem maddesinde Fen İşleri Müdürlüğü'nün Namazgah Mesire Alanı ve ilçe sahillerinde çevre düzenlemesi yapması görüşüldü. İlgili madde oy birliğiyle kabul edildi. 

 

CEPHE İYİLEŞTİRMELERİ GÖRÜŞÜLDÜ


Üçüncü gündem maddesinde ise yine Fen İşleri Müdürlüğü'nün Kandıra Belediyesi Çarşı Mahallesi Çarşı ve Türkocağı Caddesi üzerindeki yapıların cephe iyileştirmelerinin yapılması görüşüldü. Kent meydanı projesinin önemli bir adımı olan cephe iyileştirilmesi oy birliğiyle meclisten geçti. Dördüncü gündem maddesinde ise Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü'nün Bosna Hersek, Pale Belediyesi ile Kandıra Belediyesi'nin kardeş belediye kurulması oy birliğiyle kabul edildi. Gündeme ek olarak sunulan Aydınlık Mahallesi 448 ada 2 parselde imar planı değişikliği ise imar komisyonuna havale edildi.    



Kocaeli Manşet


Geri Dön