09 / 05 / 2024

Kandıra cephe iyileştirme çalışmaları

Kandıra cephe iyileştirme çalışmaları

Kandıra Belediye Meclisi Çarşı Mahallesi Çarşı ve Türkocağı Caddesi üzerindeki yapıların cephe iyileştirme çalışmalarının başlayacağını belirtti. Gündeme ek olarak sunulan Aydınlık Mahallesi 448 ada 2 parselde imar planı değişikliği ise imar komisyonuna havale edildi.

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 6.700 TL iyileştirme! İşte intibak yasasında son durum…

Aynı prim günü ve yılla emekli olmalarına rağmen diğerlerine göre düşük maaş alan emeklilere yönelik çıkarılacak intibak yasasıyla SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında 6.700 TL’ye varan iyileştirme konuşuluyor.  Peki intibak nedir? İntibak zammı maaşlara kaç lira yansır?

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan dış cephe iyileştirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor. 

Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirmesi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirme çalışmaları yapacak.

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Kandıra cephe iyileştirme çalışmaları Haberi

Kandıra cephe iyileştirme çalışmaları

Kandıra Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı oturumunda dört gündem maddesi görüşüldü. Birinci gündem maddesinde plan ve bütçe komisyonunun raporu olan Kandıra Belediyesi norm kadrosunun C-8 sınıfına göre düzenlenmesi görüşüldü. Kandıra nüfusunun 50 binin altına düşmesi nedeniyle düzenlenen rapor oy birliğiyle kabul edildi. İkinci gündem maddesinde Fen İşleri Müdürlüğü'nün Namazgah Mesire Alanı ve ilçe sahillerinde çevre düzenlemesi yapması görüşüldü. İlgili madde oy birliğiyle kabul edildi. 

CEPHE İYİLEŞTİRMELERİ GÖRÜŞÜLDÜ


Üçüncü gündem maddesinde ise yine Fen İşleri Müdürlüğü'nün Kandıra Belediyesi Çarşı Mahallesi Çarşı ve Türkocağı Caddesi üzerindeki yapıların cephe iyileştirmelerinin yapılması görüşüldü. Kent meydanı projesinin önemli bir adımı olan cephe iyileştirilmesi oy birliğiyle meclisten geçti. Dördüncü gündem maddesinde ise Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü'nün Bosna Hersek, Pale Belediyesi ile Kandıra Belediyesi'nin kardeş belediye kurulması oy...