29 / 04 / 2024

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.



Altınordu ilçesinde yapımı tamamlanan "Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi” ile “Köprübaşı Meydan Projesi"ni düzenlenen törenle hizmete açıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ARASINDA İLK SIRAYI ALDI 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve 9 Eylül Üniversitesinin destekleriyle Türkiye Yaşayan Şehirler Platformu, ülke genelindeki büyükşehir belediyeleri arasında yapmış olduğu değerlendirmelerde, Süleyman Felek Caddesi ve Atatürk Bulvarı Cephe İyileştirme Projesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesini “Kent Estetiği Ödülü” aldı.

TÜRKİYE’NİN SAYILI PROJELERİNDEN BİRİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK 


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yayalaştırma projelerinin sadece Ordu’da ve Karadeniz Bölgesi’nde değil, Türkiye’de örnek projelerden biri olduğunu belirtirken, “Bu çalışmamızla birlikte şehrimiz, sadece Ordu’muzun değil, bölgemizin hatta Türkiye’nin sayılı projelerinden birine ev sahipliği yapmış oldu. Geçtiğimiz hafta Ordu Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanlığının himayesinde Türkiye Yaşayan Şehirler Platformu tarafından yapılan değerlendirmede ‘En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik’ ödülüne layık görüldü. Bu ödülü biz sizler adına aldık. Şehrimiz için bu proje çok önemli” dedi.


Geri Dön