02 / 05 / 2024

ünlü yatırımları

ünlü yatırımları

Birbirinden ünlü isimlerin sahne şovlarından ya da oynadıkları projelerdeki bölüm basına aldıkları yüksek fiyatlar; yıllardır konuşuluyor Birçok yıldız, kazancını gayrimenkule yatırarak değerlendiriyor. İşte o ünlüler...

Ünlüler servetlerini gayrimenkule yatırıyor!

Magazin dünyasının ünlü isimleri yıllardır kazançlarını, en doğru yatırım olarak gördükleri gayrimenkulde değerlendiriyor. Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde en başı 100 evi olan Emrah çekiyor.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Bodrum otel yatırımlarının gözdesi oldu!

Türkiye turizmde zor günler geçirse de otel yatırımları son sürat devam ediyor. Özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum çok büyük otel zincirlerini çekmeye başladı.

Aydınlı yatırımcıların 5 sulama projesine 106 bin lira destek!

Aydınlı yatırımcılar tarafından "Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi" programı kapsamında başvurusu yapılan 5 adet başvuru kabul edildi.

Konut yatırımları ABD ekonomisine yukarı yönlü yönlü etki yarattı!

ABD ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,8'lik büyüme kaydetti. Açıklamada, revize edilen büyüme verisinde, özel yatırım stokları, ihracat ve konut yatırımları yukarı yönlü yönlü etki yarattı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoğun bir hafta sonu geçirdi. Başkan Çelik, şehrin birçok yerinde yapılmakta olan yatırımları yerinde inceledi ve günlük hayatı kolaylaştıracak bazı projelerle ilgili çalışmalar yaptı.

ünlü yatırımları Haberi

ünlü yatırımları

Birbirinden ünlü isimlerin sahne şovlarından ya da oynadıkları projelerdeki bölüm basına aldıkları yüksek fiyatlar; yıllardır konuşuluyor Birçok yıldız, kazancını gayrimenkule yatırarak değerlendiriyor. Şov dünyasının içinde gayrimenkul zengini ünlüleri sizler için araştırıldı.


HÜLYA AVŞAR 


 



Gayrimenkule yatırım yapan Hülya Avsar'ın malvarlığı bir hayli kabarık. Sanatçının üzerine kayıtlı Sarıyer Büyükdere de 5 katlı köşkünün bulunduğu 513 metrekarelik arsa, Sappire'de ofis, Ayvalık Kemal Paşa da 710 metrekarelik arsa ve villa, yine Balıkesir Gönen'de arsa, Sarıyer'de daire, Edirne Keşan'a bağlı Gökcetepe'de 10 dönümlük tarla var. 


ŞAHAN GÖKBAKAR