08 / 07 / 2024

ünlüler ev aldı

ünlüler ev aldı

Ünlüler kazandıklarını gayrimenkul sektörüne yatırmaya devam ediyor. 2016 yılının ilk 6 ayında ev alanlar listesine en son Çağatay Ulusoy katıldı. Ünlüler sektöre yaptıkları yatırımlarla dikkat çekti.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Özcan Deniz Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, hem salgından korunmak hem de sakin bir tatil yapmak için Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı.

Erce Kardeşler Trabzon'da ev aldı!

Trabzonspor’un yetenekli ve genç kalecilerinden Erce Kardeşler Trabzon'dan ev aldı.

Murat Övüç: 4 yılda 10 tane ev aldım!

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenlerinden olan Murat Övüç yaptığı açıklamada, "4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Seth Rogen, anne ve babası için ev aldı. Aktör, İspanyol tarzı ev için 2 milyon doları gözden çıkardı.

Zendaya, San Fernando Vadisi'nde yeni ev aldı!

Genç yıldız Zendaya Fernando Vadisi'nde yeni bir ev aldı. Ünlü isim 6 yatak odası, 7 banyosu bulunan ev için 4 dolar ödedi. 

Julia Roberts, San Francisco'da 8,3 milyon dolara ev aldı!

Hollywood’un ünlü oyuncusu Julia Roberts, San Francisco'dan 8,3 milyon dolara 575 metrekare büyüklüğe sahip beş yatak odalı ve beş banyolu ev aldı...

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın yeni yıl hediyesi olarak kendine ev aldı. Sağın'ın yeni evi Beykoz'da... 

Alp Kırşan Kıbrıs'tan ev aldı!

Kıbrıs’ta ev alan ünlüler arasına Alp Kırşan da katıldı. Kırşan, Kuzey Kıbrıs’tan yeni bir ev aldı.

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

ünlüler ev aldı Haberi

ünlüler ev aldı


1-) KIVANÇ TATLITUĞ: Kapı komşusu Hollywood 


Kıvanç Tatlıtuğ da bu yıl hem evlenen hem de ev alan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda Amerika'ya giderek dil ve oyunculuk eğitimi alan Tatlıtuğ'un, Los Angeles'tan bir ev satın aldığı söyleniyor. Emlak yatırımlarıyla babasının ilgilendiği yakışıklı oyuncunun daha önceki yıllarda aldığı Göcek, Sinpaş Lagün, Çekmeköy ve Gümüşsüyü'nda değerli evleri bulunuyor. 





2-) ZİYNET SALİ: Memleketine yatırım yaptı


Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez kendi memleketine yatırım yapmayı tercih etti. Geçtiğimiz yıl Çatalköy'de villa satın alan, Gayrettepe Işbankalılar Sitesi'nde dairesi bulunan Ziynet Sali, Lefkoşe'den ev satın aldı. Ödediği rakamı ise sır gibi saklıyor. 





3-) ÇAĞATAY ULUSOY: Tercihi Los Angeles oldu


Son yılların en çok kazanan isimlerinden Çağatay Ulusoy, dil eğitimi için gittiği Amerika'da ev sahibi oldu. Geçtiğimiz...