02 / 05 / 2024

Ünsal Göksen

Ünsal Göksen

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi Nisan ayı ikinci birleşiminde 40 madde görüşüldü

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Soresbcn İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soresbcn İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Göksen Akgöz tarafından kuruldu.

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler TBMM gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tuba Ünsal Şile'deki yeni evine taşındı!

Oyuncu ve eski manken Tuba Ünsal, Şile'de geçtiğimiz günlerde satın aldığı yeni çiftlik evine taşındı. Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira ödemişti.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Binsev Yapı Oto Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsev Yapı Oto Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ünsal ve Abdulhafis Ünsal ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Arnavutköy'de kuruldu.

Ünsal-Neşe Sert çifti evini Göç Zamanı'na kiraladı!

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik, sosyetik isimlerin de yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yüksel İnşaat'ın ortağı Ünsal-Neşe Sert çifti de eklendi. Çift evini Göç Zamanı dizisine kiraladı.

Ege Seramik 33 farklı serisinin tanıtımı yapacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Ege Seramik Yapı Fuarı'nda 33 serisini tanıtacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği'ne ilave gösterimler eklendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 6 Ocak 2015 tarihli ve 661 sayılı Olur’u ile uygun görülen; İlave Gösterimler ile İlave Detay Katoloğu Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği'ne eklendi.

Ünsal Göksen Haberi

Ünsal Göksen

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Ünsal Göksen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 14 madde oy çokluğu kabul edildi. 24 madde ise o birliği ile kabul edilirken, 2 madde ise gündeme dışı madde olarak görüşüldü.


Genel anlamda ulaşım konusunda görüşlerini ifade eden meclis üyeleri, kentte yeni yerleşim alanlarının oluşması, sanayi bölgelerinin artması, yeni üniversitelerin kurulması ve artan nüfusa oranla ulaşımda yaşanan sıkıntılar konuşuldu.


Toplantıda başka görüşülecek gündem maddesi olmadığından, bir sonraki toplantını 13 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Gaziantep Büyükşehir...