30 / 04 / 2024

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.




Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen ve İstanbul ile Bodrum'da gayrimenkulleri olan oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre 15 yaşında sektöre giriş yaptığına değinen Tuba Ünsal, babasının para biriktirme konusu ile ilgili olarak öğütlerini dinlediğini söyledi. 

Tuba Ünsal yaptığı açıklamada "Babam bir zamanların çok büyük sanatçılarının çok harcayarak nasıl parasız kaldığını anlatıyordu. Ben de 17 yaşında Bebek'te bodrum kattan 20 metre karelik bir konut aldım. İlk yatırımım o olmuştu. Sonrasında hayalimdeki yerlere değil, gelir getirecek bölgelere odaklandım' dedi. Türkiye'nin dışında Almanya ve Endonezya'da da evi olduğunu dile getiren Tuba Ünsal, tasarruf konusunda şöyle bir uyarı da  yaptı: 'Çok daha lüks yaşama şansı varken akarken doldurmak lazım."

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!


SERENAY SARIKAYA DA KESENİN AĞZINI AÇMIŞTI

Güzel oyuncu Seranay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de lüks bir siteden konut satın aldı. Geçtiğimiz aylarda Marmararis'tan yazlık da alan Sarıkaya yatırımlarını konuttan yapmayı tercih ediyor. 

Güzel oyuncunun Ortaköy'den aldığı konut için kesenin ağzını adeta açtığı belirtilirken, Sarıkaya'nın Ortaköy'deki yeni evi için tam 40 milyon TL ödediği belirtildi.

 

BOĞAZ KIYISINDAN ASLA VAZGEÇEMİYOR!

Geçtiğimiz günlerde Bebek’teki dairesinden taşınan Serenay Sarıkaya'nın nereden nasıl bir konut kiralayacağı merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncunun yine Boğaz kıyısından vazgeçmedi.


LÜKS DAİRE İÇİN 40 MİLYON TL ÖDEDİ!

Yasemincom'un aktardığı detaylara göre Boğaz manzarasına duyduğu sevgisi ile bilinen güzel güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son tercihini Bebek sahilinden yana kullanmıştı. Ünlü oyuncu bu defa Ortaköy’e taşındı. Hem şehrin içerisinde hem de huzurlu bir atmosferde yaşamak isteyen Serenay Sarıkaya'nın Ortaköy'de lüks bir siteden daire satın aldığı belirtildi. Yeni evi pek çok kişi tarafından merak edilen ünlü oyuncunun bahçe katındaki  lüks daire için 40 milyon TL ödediği de konu ile ilgili olarak paylaşılanlar arasında.

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!


Geri Dön