27 / 04 / 2024

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...



Ferman Toprak Beykoz'da yer alan lüks villasının tadilatı için kolları sıvadı. Bunun için villasına işçi çağıran ünlü sanatçı işçilere önce sözlü ardından da sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. 

İŞÇİLERE SOPA İLE SALDIRDI

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak’ın, Beykoz'da bulunan 5 katlı lüks villasının tadilatını yapan işçileri sopa ve silah kabzasıyla darbettiği iddia edildi. Olayın ardından şarkıcı gözaltına alındı.

1,5 MİLYONLUK ANLAŞMA!

Show TV Ana Haber'de yer alan bilgilere göre 'Hayatı Tespih Yapmışım' isimli şarkısıyla hafızlara kazınan ünlü şarkıcı Ferman Toprak’ın, villa tadilatını yapan işçilere saldırdığı iddia edildi. Toprak, lüks villasının yenilenmesi için işçilerle 1,5 milyon TL maliyet üzerinde anlaşma yapmıştı. Ancak iddiaya göre şarkıcı, daha sonra işçilere ödeme yapmak istediği miktarı 800 bin lira olarak belirledi. Bu duruma karşı çıkan işçilerle çıkan tartışmanın hemen ardından Ferman Toprak ve yanındaki kişilerin, işçilere sopa ve yumruklarla saldırdığı ileri sürüldü.

Ferman Toprak Beykoz daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

CANIMIZI ZOR KURTARDIK”

Saldırıya uğrayan işçilerden biri, "Yanındakiler arabayla inip silah çekti. Toprak da silahın kabzasıyla vurdu" şeklinde ifade verirken, başka bir işçi ise "Silahını çekmişsen vur o zaman dedim. Silahın kabzasıyla vurdu. Canımızı zor kurtardık. Arkadaşımı da dövdü" ifadelerini kullandı.

İşçiler, yaşadıkları saldırıyı polise bildirerek şikayetçi oldular. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen polis ekipleri Ferman Toprak'ı gözaltına aldı.

BEYKOZ'DAKİ LÜKS VİLLA!

Ferman Toprak, ailesiyle beraber yaşadığı etrafı palmiyelerle çevrili lüks villaya 8 sene önce taşındı.

Lüks villanın salonu klasik mobilyalarla dekore edilirken 5 katlı villadaki eşyaların seçimi tamamıyla Hilal Toprak'ın zevkine göre seçilmiş.

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Geri Dön