29 / 04 / 2024

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Sevilen tatil filmi “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp”ta bulunan lüks konut, milyonlarca dolara satılıyor. İşte detaylar... 



Sevilen tatil filmi “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp”taki lüks konut, ABD’nin New York şehrinde 51 West 95th St adresinde bulunuyor. Bu rezidans, Macaulay Culkin tarafından canlandırılan Kevin'in "kötü adamları" zekasıyla alt ettiği yer şeklinde akıllara kazınmış durumda. 

Dört yatak odalı ve dört buçuk banyolu lüks konut, filmde Kevin'in amcası Rob McCallister'a ait olduğu 1992 yılındaki görünümünden oldukça farklı durumda. 

Evde Tek Başına 2 deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası na satılıyor!

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp” filmi 20 sene önce gösterime girmişti. Ancak konutun sahiplerine hala çocuklardan mektup geliyor. 

Konut Martin V.B. tarafından tasarlanan sofistike bir 19. yüzyıl mülkü şeklinde belirtildi. 

FİYATI İKİ DEFA DÜŞTÜ 

Ziyaretçiler eve girdiklerinde yüksek tavanlar ve büyük merpenlere çıkan geniş bir fuaye alanı ile karşılaşıyor. 

Dekoratif pervazlar, yüksek tavanlar, zengin ceviz zeminler ve iki set cumbalı pencereye sahip olan konutun bahçe katında, Manhattan'da ender görülen bir konfor olan lüks bir bahçeye açılan cam kapılı resmi bir oturma ve yemek odası yer alıyor. 

Salonun ön cephesinde uzun pencereli ve tam donanımlı banyosu olan bir çalışma odası bulunuyor. Arka tarafta, işlevsel bir şömineye sahip geleneksel büyük bir salon yer alırken, bahçeye açılan cam kapılar da dış mekanla kesintisiz bir bağlantı sunuyor. 

Evde Tek Başına 2 deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası na satılıyor!

Lüks konut, Mart ayında  piyasaya çıktığında ilk olarak 7,65 milyon dolar fiyata sahipti. Fakat rakam Nisan ayında 7,15 milyon dolara, sonrasında Haziran'da da 6,7 milyon dolara düşürüldü. 

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan korkutan açıklama: Hiçbir senaryo İstanbul'un deprem tehlikesini önleyemez!

2023'te en çok 'fahiş kira' şikayet edildi!


Geri Dön