28 / 04 / 2024

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.



Caroline Koç'un elden çıkarmış olduğu konutun kiracıları, iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Can ve Ahu Has çifti, yeni ev sahipleriyle hukuki anlaşmazlığa düştü. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre evin satılmasının ardından tahliye sözleşmesine uymayan ünlü çift, mahkemeye başvuru yaptı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Zincirlikuyu'nun lüks bir sitesinde geçtiğimiz senelerde kiraladıkları evden ayrılmayan Can ve Ahu Has, ev sahibi değişikliğine rağmen yeni malikin taleplerine uymayarak hukuki süreci başlattı.

Günaydın gazetesi magazin yazarı Bülent Cankurt imzalı habere göre Caroline Koç tarafından geçen sene Tülay Alpaslan'a satılan konut, Can ve Ahu Has çiftinin ev sahibi değişikliğine karşı direnmesiyle yeniden gündeme geldi. Sosyetenin tanınmış isimleri arasında bulunan kiracılar, mahkeme sürecinde yeni ev sahibiyle karşı karşıya geldi.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre söz konusu konutun yeni sahibi Tülay Alpaslan, Can Has’tan kontratlarının bittiği 1 Temmuz 2023 tarihinde daireyi boşaltacaklarına dair tahliye taahhütnamesi aldı.

Yine aktarılan bilgilere göre Has çifti daireyi boşaltmayınca yeni konut sahibi ile mahkemelik oldu.

Söz konusu evden çıkmak istemeyen Can-Ahu Has çifti karşı dava açtı. Fakat ünlü çift bu davaları kaybetti.

Konuttan çıkmak istemeyen çift dava sürecini istinaf mahkemesine taşıdı.

AYŞE HATUN ÖNAL İÇİN DE TAHLİYE KARARI ÇIKMIŞTI

1999 Türkiye güzeli seçilen ve mankenlik kariyerinden sonra da şarkıcılığa adım atan Ayşe Hatun Önal da ev sahibi ile sorun yaşayan ünlülerden. Pek çok hit şarkıya imza atan ünlü isim Ayşe Hatun Önal'ın 11 senedir kiracı olarak oturduğu evi, mahkemenin boşaltma kararı bulunmasına rağmen terk etmediği belirtildi.

Sabah'tan Atakan Irmak imzalı habere göre;  Önal aynı zamanda apartman aidat borcunu da tam 1 senedir ödemiyordu. Söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre, icralık olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 


Geri Dön