28 / 04 / 2024

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.



Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Ayrıca Ayşe Hatun Önal'ın ayrıca belirli dönemlerde aidat harcını ödemediği de iddia edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ayşe Hatun Önal 1999 Türkiye güzeli seçilmiş ve mankenlik kariyerinden sonra da  şarkıcılığa adım atmıştı. Pek çok hit şarkıya imza atan ünlü isim Ayşe Hatun Önal'ın 11 senedir kiracı olarak oturduğu evi, mahkemenin boşaltma kararı bulunmasına rağmen terk etmediği belirtildi.

Sabah'tan Atakan Irmak imzalı habere göre; Ayşe Hatun Önal aynı zamanda apartman aidat borcunu da 1 yıldır ödemiyordu. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, icralık olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

NELER OLDU?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev sahibi kontrat süresiz kira sözleşmesine döndüğü için, noter aracılığıyla söz konutu boşaltması için ihtarname gönderdi. 12 bin 500 lira kiraya oturan Ayşe Hatun Önal, ihtar süresinin geçmesine rağmen konutu  boşaltmadı. Bunun üzerine konut sahibi, avukatı Koray Özdoğan aracılığıyla Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak kiracısının tahliyesini talep etti.

Yine paylaşılan detaylara göre söz konusu dilekçede; Ayşe Hatun Önal'ın 1 Şubat 2012 tarihinden beridir kiracısı olduğu 10 senelik süre dolduğu için kontratın süresiz hale geldiği bu sebeple de kanunen evi boşaltması gerektiği anlatıldı.

Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Sulh Hukuk Mahkemesi davayı kabul etti ve ilk duruşmasında ön inceleme duruşması yapılmasına karar verdi. Ayşe Hatun Önal'ın ayrıca belirli dönemlerde aidat harcını ödemediği belirlenince konut sahibi tarafından icra takibi başlatıldığı belirtildi. Ayrıca yine verilen detaylara göre İcra Hukuk Mahkemesi kiracının kira akdinin fesih edilerek ikametten tahliye edilmesine hükmetti.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Gazetecilerin villa polemiği...

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!


Geri Dön