28 / 04 / 2024

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 



Gösterdiği oyunculuk perfrmansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Seranay Sarıkaya Ortaköy'de lüks bir siteden daire satın aldı. Geçtiğimiz aylarda Marmararis'tan yazlık ev alan Sarıkaya yatırımlarını konuttan yapmayı tercih ediyor. Güzel oyuncunun Ortaköy'den aldığı ev için kesenin ağzını adeta açtı. Lüks sitelerin olduğu projeden ev alan Sarıkaya Ortaköy'deki yeni evi için tam 40 milyon TL ödedi. 

BOĞAZ KIYISINDAN VAZGEÇEMİYOR!

Yasemin.com'da yer alan habere göre; başarılı oyuncu yaptığı yatırımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bebek’teki dairesinden taşınan ünlü oyuncunun, nereden nasıl bir ev tutacağı merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncunun yine Boğaz kıyısında kaldığı ortaya çıktı. 

Serenay Sarıkaya Ortaköy den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

LÜKS DAİRE İÇİN 40 MİLYON TL ÖDEDİ!

Boğaz manzarasına duyduğu sevgisi ile bilinen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son tercihini Bebek sahilinden yana kullanmıştı. Ünlü oyuncu bu kez Ortaköy’e taşındı. Hem şehrin içerisinde hem de huzurlu bir atmosferde yaşamak isteyen Serenay Sarıkaya'nın Ortaköy'de lüks bir siteden daire satın aldığı ortaya çıktı. Hızla yayılan haberlerin ardından ünlü oyuncunun bahçe katında aldığı lüks daire için 40 milyon TL ödedi.

Serenay Sarıkaya Ortaköy den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

BURSU ESMERSOY'A KİRAYA VERDİ!

Lüks site içindeki bahçe katında bulunan ev, geniş yeşil alanıyla oldukça ferah ve güzel bir yaşam alanına sahip. Aile diziyle ekranlarda gördüğümüz başarılı oyuncunun evi için ödediği para ise 40 milyon TL iken, ünlü oyuncunun Bebek'teki dairesini şimdilerde Burcu Esmersoy'un kiraladığı öğrenildi. 

Eylül ayının başında Nazım Akmandil’le İtalya’da romantik bir düğünle evlenen Esmersoy, daha büyük ve merkezi bir ev arıyordu. 

Tarabya’daki kendi evinden çıkan güzel model, Serenay Sarıkaya’nın eski evinin kiralık olduğunu duyar duymaz hemen hamle yapmış. 

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Geri Dön