04 / 10 / 2024

ünsal inşaat ikitelli satılık

ünsal inşaat ikitelli satılık

Ünal İnşaat'ın yeni projesi İstanbul Inn İkitelli'de ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlayarak, 5 bin liraya kadar yükseliyor. İstanbul Inn İkitelli projesinin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı hız kesmeden devam ediyor. İşte dev projeden son kareler...

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor! İşte son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatından son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı! İşte son kareler!

2.6 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı. Dev projenin 2020 yılında açılması planlanıyor. 

Bu yıl istihdamda başı inşaat çekecek!

Bu yıl istihdamda inşaat, hizmet ve gıda sektörleri başı çekecek. Savaş Ünsal, "2016 yılında da bu sektörlerin büyüme çizgilerini sürdüreceği ve istihdamın lokomotif sektörleri olacakları görüşündeyiz" dedi.

İnşaat sektörü, son 10 yıldaki büyümenin öncüsü!

Yeni Yüzyıl gazetesi köşe yazarı olan Ünsal Çetin bugünkü yazısında inşaat sektörünün gelişimini ve faydalarını anlattı. İşte o yazısı...

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2.000 konutluk inşaat projesi başlatacakmış!

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2 bin konutluk bir inşaat projesi başlatacakmış. 2 bin 78 konuttan oluşacak Başakşehir 4. Etap 2. Kısım konutları, 15 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Savaş Ünsal: En çok KOBİ inşaat sektöründe!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, küçük ve orta boy işletmelerin (KOBÎ) gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde istihdamı sağlayan grubu oluşturduğunu vurgulamıştı. Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, "En çok KOBİ inşaat sektöründe" dedi..

Yeni Hayat Konakları'nın inşaatı 2013'te başlıyor!

Ünsal Yapı'nın hazırlıkları devam eden Ispartakule projesi Yeni Hayat Konakları'nın inşaatı 2013'te başlıyor...

ünsal inşaat ikitelli satılık Haberi

ünsal inşaat ikitelli satılık


İstanbul inn İkitelli projesi Ünal İnşaat imzasını taşıyor. İstanbul inn İkitelli projesi ofis projesi olarak tasarlandı. İstanbul inn İkitelli projesi 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 24 bin 500 metrekare olan İstanbul Inn İkitelli projesi Mental Design Works tarafından tasarlandı. İstanbul inn İkitelli projesinde ihtiyaç duyulduğu takdirde interaktif odalar, çok amaçlı salonlar, toplantı odaları, hobi alanları yer alıyor.


İstanbul inn İkitelli projesinde ofislerin metrekaresi 3 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 2014'ün ilk yarısında başlanılması hedeflenen İstanbul inn İkitelli projesinin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.


İstanbul inn İkitelli projesinde ofisler 250 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen modüler sistemle birleştirilebilir özellikte tasarlandı. İstanbul inn İkitelli projesinde ofislerin tavan yüksekliği 6 metre.









İstanbul...