03 / 05 / 2024

Ünye Belediyesi emlak vergisi ödeme

Ünye Belediyesi emlak vergisi ödeme

Ünye Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerine, son ödeme gününün 31 Mayıs 2016 tarihi olduğunu bildirdi.

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İskele Belediyesi emlak vergisi ödeme tarihini uzattı!

Kıbrıs İskele Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bir takım düzenlemeler yaptı. Düzenlemeler kapsamında emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için son günü 31 Mayıs'a kadar uzattı...

Ünye Belediyesi emlak vergisi ödeme Haberi

Ünye Belediyesi emlak vergisi ödeme


Ünye Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerine, son ödeme gününün 31 Mayıs 2016 tarihi olduğunu bildirdi.


Ünye Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada Emlak ve ÇTV’nin birinci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2016 olduğu hatırlatıldı.  Vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için vergilerini 31 Mayıs 2016 tarihinden önce ödemeleri gerektiğinin vurgulandığı açıklamada, gününden önce ödenmeyen vergiler için 6183 Sayılı Kanun Gereği gecikme zammı uygulanacağı ifade edildi.


Mükellefler, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçlarını veznelerin dışında, belediyeye gelmeden Ünye Belediyesi’nin resmi sitesinden E-belediye hizmetleri sayesinde sorgulayabiliyor ve borçlarını ödeyebiliyor.



Ünye...