28 / 07 / 2024

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi nerede

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi nerede

Aralık 2016’da meclis kararı ile başlatılan Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi açıldı!

Aralık 2016’da meclis kararı ile başlatılan Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Ünye'nin 85 mahallesinde altyapı çalışmaları başladı!

Ünye’nin 85 mahallesinde neredeyse aynı anda yol çalışmalarını sürdüren Ünye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız çalışıyor.

Ünye'ye bu yıl 40 milyonluk yol yatırımı yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mahallelerde yapımı devam eden yol çalışmalarından bazılarını yerinde inceledi. Başkan Çamyar’a Başkan Yardımcısı Murat Ocak ve ilgili birim amirleri de eşlik etti.

Ünye Yeni Pazar alanı projesi tam gaz!

Ünye Yeni Pazar alanı projesini çalışmaları devam ediyor. Çelik konstrüksiyon ayaklarının temeli atılırken, yarın ise beton zemin uygulaması başlayacak.

Ünye'deki Tarihi Orta Çarşı yenilenecek!

Beldeler ilçeye ile birleştirilirken vatandaşlar hizmet noktasında endişe duyduğunu söyleyen başkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ancak büyükşehir belediyesi yasası ile hizmetlerin kata kat fazlasının vatandaşlara ulaşmaya başladığını söyledi.

Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye'deki babaevinin inşaatı tamamlanacak!

Hakkari'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Ünye Çimento'da gelir yüzde 11 arttı!

Ünye Çimento'nun satış gelirleri 2015 ve 2016 üç aylık dönemlerinde yüzde 11 arttı. Şirket Mart 2016 itibarıyla 2015 yılı eş dönemine göre yüzde 122 daha fazla ihracat gerçekleştirdi.

Ordu Ünye'deki Orta Çarşı yenileniyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Ünye Belediyesi tarafından yürütülecek olan 'Ünye Turizminin Merkezinde 4 Arasta Bir Orta Çarşı' Projesinin sözleşmesi imzalandı. Projenin 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Ünye Çamlık projesinin ihalesi ay sonunda!

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini verenOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.

Gönye Tasarım'dan örnek dairelere fonksiyonel tasarım!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, markalı konut projelerinin iç mekanlarını farklılaştırmak, özellikle de satış ve pazarlama amaçlı olarak kurgulanan örnek dairelere samimiyet ve yaşanmışlık hissi katıyor.

Ünye'de 10 yıllığına kiralık akaryakıt ve LPG istasyonu!

Ünye Belediye Başkanlığı, Liseler Mahallesi Devlet Sahil yolunda bulunan akaryakıt ve LPG istasyonu ve tesisleri kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 10 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Ünye'nin caddeleri yenileniyor!

Ünye’nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi’nde asfaltlama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Altyapının tamamen elden geçirildiği, yağmur suyu hatları ve elektrik hatlarının yenilendiği caddedeki değişim takdir topluyor.

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi nerede Haberi

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi nerede


Mülkiyeti Ünye Belediyesi ait olan alanda yapılan ve yaklaşık 33 bin liraya mal olan, Engelli bireylerin sosyal hayata daha çok katılımını amaçlayan Ünye Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımlarıyla açıldı.


Merkezde, sosyal iyileştirme hizmeti, mesleki eğitim kurslarının organizasyonları, sosyal ve kültürel faaliyet hizmetleri ve bilinçlendirme faaliyetleri gibi hizmetler verilecek. İnternet bağlantılı bilgisayar, engellilere uygun lavabo gibi birçok hizmetin bulunduğu koordinasyon merkezinde tüm detaylar engelli vatandaşların rahat kullanımı için dizayn edildi.


Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Onları toplumda etkin bireyler olarak görmek bizi mutlu ediyor” diye konuştu. 



Ünye...