03 / 05 / 2024

Ünye Çamlık projesinin ihalesi ay sonunda!

Ünye Çamlık projesinin ihalesi ay sonunda!

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini verenOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.




 

Ünye iskelesinde düzenlenen iftar programına Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,  Ak Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, İlçe Belediye Başkanları ve 6 bin kişi katıldı.

 

 BAŞKAN YILMAZ: “BİR OLDUĞUMUZU BU DEV ORGANİZASYONLA GÖSTERMİŞ OLDUK”

 

Ünye’nin Büyükşehir Ordu’nun güzide ilçelerinden biri olduğuna vurgu yaparak konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İftar programları düzenlemekteki amacımız; yemek değil, bir ve beraber olmak. Kardeşler topluluğu olarak bizler bu birliği, Ünye iskelesindeki bu dev organizasyon ile göstermiş olduk” diye konuştu.

 

“ÜNYE HÜKÜMETİMİZİN DE TAM DESTEĞİNİ ALARAK BU DÖNEM ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”

 

Ünye’nin hükümet desteğini de arkasına alarak bu dönem altın çağını yaşayacağını ifade eden ve verilen taahhütlerin takipçisiyiz diyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde sorun giderildi. Büyükşehir Belediyemiz yeri belirledi ve Belediyemizin katkılarıyla zemin etüd çalışmaları yapılıyor. Sonra da inşallah Ünye OSB’yi, kamulaştırma kaynağını hükümetimiz oluşturduktan sonra hızlı bir şekilde başlayıp bitireceğiz” şeklinde konuştu.

 
“ÜNYE LİMANI’NIN YATIRIM PROGRAMINA ALINMASINI İSTİYORUZ”

 

Büyükşehir Ordu’nun prestij projelerinden olan Ünye Limanı’nda yerel yönetim olarak yapılacak bir işin kalmadığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Ünye Limanı ile ilgili ciddi bir kaynak oluşturulması gerekiyor, projenin fizibilite raporu çıktıktan sonra gelecek yıl ve ondan sonraki süreçte gereken desteği Başbakan Yardımcımız ve milletvekillerimizden bekliyoruz” dedi.

 
“ÇAMLIK PROJESİ’NDE AY SONUNDA İHALEYE ÇIKILIYOR”

 

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.

 

“180 BİNADA CEPHE GİYDİRME ÇALIŞMASI YAPILACAK”
 

Ünye’de 180 adet binada, ilçenin mimari yapısıyla örtüşecek şekilde, 1 yıl gibi kısa bir sürede cephe giydirmesi yapılacağını belirten Başkan Yılmaz, “İlçemizin görselini Ünyelilerimize yakışır bir hizmet olarak sunmuş olacağız. Ünye, yapılan tüm hizmetlere layıktır. Verdiğiniz destek,  bütün yatırımların sonuna kadar takibi için bizim sorumluluğumuzu artırmıştır” diye konuştu.

 

 

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ”

 

Büyük Camii’nin önündeki projenin bittiğini ve ihaleye çıkılacağını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Niksar Caddesi’ni asfaltladık. Hükümet Caddesi’ni asfaltladık ve kaldırımını yaptık. Saray Caddesi’nin 7 km’sini asfaltlayıp kanalizasyonu, elektriği, doğal gazı yerin altına aldık. Ünye Kültür Merkezi’nin temelini Ünye Belediyemizin katkısı ve Başbakan Yardımcımızın katılımıyla attık. Seçim döneminde gerek ben gerekse Ünye Belediye Başkanımız ne söz verdiysek tek tek yapacağımız gibi, verdiğimiz sözlerin çok daha fazlasını hayata geçireceğimizden hiç kimse endişe etmesin” dedi.



 

 

 

“HİZMET SIRASI BİZDEDİR”

 

Seçimlerde halk tarafından gereken desteğin verildiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, “Artık hizmet sırası bizde ve Türkiye’nin her köşesine karış karış bu hizmetleri götürüyoruz. Ordu’da hem hükümet hem de yerel yönetimlerimiz olmak üzere omuz omuza çalışıyoruz. İlimizde henüz yapılamamış işler olabilir ancak milletin talebi olup da bize intikal eden işlerin neredeyse tamamı yapılıyor. Bu 3 yıllık süre içinde hiç durmayacağız, duraksamayacağız. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bütün çalışmalarımızı bitirdik, son noktaya geldik. Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi ve bütün bu çalışmalar da hızlı bir şekilde tamamlanacak. İnşallah temelleri atılan Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi’nin de 20 ay sonra açılışını yapacağız” dedi.

 

Program, Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Hacivat-Karagöz orta oyunu ve mehter gösterisi ile son buldu.

 


Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön