03 / 05 / 2024

ünye park

ünye park

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ünye'ye yeni bisiklet yolu geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Akıllı Bisiklet” projesini Altınordu ilçesinin ardından Ünye’de de hayata geçiriyor. İhalesi yapılan ve güzergâh üzerinde çalışmaları devam eden proje, 32 bisiklet ile 55 akıllı park ünitesinde hizmet verecek.

Gönye Proje Tasarım, Park Mavera tasarımı ile dikkat çekiyor!

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal’ın iç mekan tasarımını üstlendiği Park Mavera Satış Ofisi, tasarım kurgusuyla dikkat çekiyor.

Ordu Ünye'ye yeni yaşam alanı!

Ünye ilçesine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmak amacıyla hazırlanan Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi kapsamında ilk kazma vuruldu.

Nurol Park projesinin örnek dairesini Gönye Proje Tasarım gerçekleştirdi!

Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Nurol Park projesinin örnek dairesinin iç mimari konsept tasarımını yapan Gönye, uygulama projelerini de hazırladı. 1+1 örnek dairenin dekorasyonu da yine Gönye tarafından gerçekleştirildi.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

ünye park Haberi

ünye park



2017 yılına hızlı başlayan Ünye Belediyesi ilçenin 85 mahallesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanında sosyal alanlara da büyük önem veriyor. Çocuklara olan düşkünlüğü bilinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın talimatıyla Ünye’nin kent merkezi dahil tüm mahallelerine sosyal alanlar ve çocuk parkları inşa ediliyor.


Yeni nesil oyun gruplarının yer aldığı çocuk parklarında çocuklar hem oyun oynama hem de fiziksel gelişme imkânını buluyor.


Ünye Atatürk mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bu çerçevede yapımı tamamlanan ve devam eden çocuk parklarını da ziyaret etti. “Onların yüzünde ki gülümseme her şeye bedel” diye konuşan Başkan Çamyar, “Sağlıklı nesiller yetiştirmek anlamında çocuklarımız toprakla buluşturup, bu konsepti içeren oyun parkları yapma gayreti gösteriyoruz. Şehirleşmenin getirdiği olumsuzluklardan bir tanesi de çocukların oyun alanlarından yoksun...