06 / 05 / 2024

Ünye Port ihalesi

Ünye Port ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Ünye Port'un proje ihalesi gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü'nden 8.1 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Ordu Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından  8 milyon 107 bin 31 TL'lik "Arsa Satışı Karşılığı İnşaat Yaptırılması İşi" ihale ediliyor.

Ordu Büyükşehir 24 iş yerini kiraya verecek! İhalesi 23 Ocak'ta!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait,  Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gölköy ilçelerinde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi 23 Ocak'ta yapılacak....

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Ünye Dış Cephe İyileştirme Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye’de de yapılacak olan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ordu Ünye'de 19 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ünye Belediyesi, Kaledere Mahallesi'nde Özel Proje Alanı imarlı arsası üzerinde inşaat yaptırıyor. İhale 18 Mayıs'ta düzenlenecek..

Ünye Kapalı Çarşı için son ihale yapıldı!

Ünye’de mevcut pazaryerinde yapılacak yeni meydan ve kültür sarayı projesi nedeniyle esnaflar için yeni inşa edilen ve 246 adet işyerinden oluşan Kapalı Çarşı’nın 4 oturumdan meydana gelen son ihalesi Ünye Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Ünye Yeni Çarşı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Ünye’nin en önemli sorunlarından biri haline gelen eski pazaryeri ile ilgili yeni inşa edilen Kapalı Çarşı ile ilgili ihalenin ilk bölümü bugün gerçekleştirildi.

Ordu Ünye Port inşaat çalışmaları başladı!

Enver Yılmaz, "Bu prestij projemizin yoğun şekilde çalışması bizleri son derece mutlu etti. Açıldığı ilk günlerde çalışıp çalışmayacağı, 'Günde bir iki uçak iner mi, inmez mi' tartışmasının yapıldığı havalimanımıza yaz ayları itibarı ile Avrupa seferleri de başlayacak" dedi.

Ünye Çamlık projesinin ihalesi ay sonunda!

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini verenOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Ünye'ye sosyal yaşam alanı müjdesi!

Ünye Belediyesi tarafından eski Belediye Sineması ve Kültür Sarayı binalarının olduğu alana yapılacak olan Sosyal Yaşam Alanı projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Projenin 23 ayda bitirilmesi planlanıyor...

Ünye Port ihalesi Haberi

Ünye Port ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete girmesiyle beraber Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ünye Port Projesi ile Karadeniz'e sınırı olan 6 ülkedeki limanlardan daha büyük olacak konteyner limanının Ordu'da kurulacağı bildirildi. Ünye Port Projesi için 2016'da fizibilite raporu hazırlandığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Rapor sonrası ortaya çıkan veriler, Karadeniz'deki bütün limanlar içindeki en uygun yer, mevcut Ünye Limanı'nın bulunduğu alan olarak belirlendi. Hazırlanan proje ile bölgenin yanı sıra Karadeniz'de en büyük liman olacak konteyner limanı, Ordu Büyükşehir Belediyesinin iddialı projeleri arasında yer alıyor."

Yapılan açıklamada değerlendirmeleri yer alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Port'un proje ihalesinin yapıldığını...