28 / 07 / 2024

ünye port liman çalışmaları

ünye port liman çalışmaları

Enver Yılmaz, "Bu prestij projemizin yoğun şekilde çalışması bizleri son derece mutlu etti. Açıldığı ilk günlerde çalışıp çalışmayacağı, 'Günde bir iki uçak iner mi, inmez mi' tartışmasının yapıldığı havalimanımıza yaz ayları itibarı ile Avrupa seferleri de başlayacak" dedi.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 

Ünye Port'un proje ihalesi gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Global Liman, Ravenna'nın çoğunluk hissesini aldı!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.

Kocaeli'de Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi kurulacak!

KSO ve TÜRKLİM iş birliğinde gerçekleştirilecek projeyle Kocaeli'de hem teorik hem de pratik limancılık eğitim hizmetleri verilebilecek. Liman işletmeleri için nitelikli personel yetiştirilmesi amacıyla Kocaeli'de "Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi" kurulacak.

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısına bekle

Safi Port’un yapacağı 400 metrekare dolgu alanı, rıhtım, dip taraması ve yeni otoyol bağlantısını içine alan ÇED toplantısı yapıldı. ÇED toplantısına beklenen ilgi olmadı.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısı 23 Ağustos'ta!

Kocaeli Derince Limanın işletme hakkını kazanan Safi Port, Derince Limanında yapacağı genişletme çalışması için 23 Ağustos Salı günü Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde ÇED toplantısı yapılacak.

Ordu'ya Karadeniz'in en büyük konteyner limanı geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Limanının büyütülerek 2.2 milyon TEU kapasiteye çıkaracaklarını açıkladı.

Ordu Ünye Port inşaat çalışmaları başladı!

Enver Yılmaz, "Bu prestij projemizin yoğun şekilde çalışması bizleri son derece mutlu etti. Açıldığı ilk günlerde çalışıp çalışmayacağı, 'Günde bir iki uçak iner mi, inmez mi' tartışmasının yapıldığı havalimanımıza yaz ayları itibarı ile Avrupa seferleri de başlayacak" dedi.

Kocaeli Dubai Port Limanı açıldı!

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yarımca’da yapımı tamamlanan Dubai Port Limanı, 3 bakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katılımıyla açıldı.

ünye port liman çalışmaları Haberi

ünye port liman çalışmaları

ÜNYEPORT Projesi İle Türkiye, tüm Karadeniz limanları içerisinde lider hale gelecek. Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye'de bulunan mevcut liman üzerinde hazırlattığı kapasite artırım projesi (Ünye Port) yaklaşık 1.8 km'lik yeni alanda mükemmel alt yapısı, modern ellecleme ekipmanları ve çağdas terminal yönetimi anlayışı ile Türkiye'nin yanı sıra bölge ülkelere ve Türk Cumhuriyetlerine hizmet verecek. 


KARADENİZ'İN EN BÜYÜCÜ OLACAK 


Hazırlanan proje ile birlikte bölgenin yanı sıra Karadeniz'de en büyük liman olacak Ünye Port, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iddialı projeleri arasında yer alıyor. Proje kapsamında toplam 3 bin metrelik yeni dalgakıran inşasıyla başlayacak çalışmalar sonrasında, 500 bin metrekareye ulaşacak terminal stok sahasında kaya dolgusuna geçilecek. L Etapta bin 150 metre uzunlukta ve 14 metre derinlikte, II. Etapta ise ilave olarak 700 metre uzunlukta ve 18 metre...