25 / 07 / 2024

Uptovvn projesinde kampanya

Uptovvn projesinde kampanya

ANKARA - Ankara'nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptovvn İncek'te yaklaşık 5 ay önce kotalı satış sistemiyle ev alanlar, kısa zamanda kar etmeye başladı.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Kiler GYO'nun 4 projesinde kampanya fırsatı!

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rolü üstlenen Kiler GYO, ev sahibi olmak isteyenlerin alım gücünü rahatlatmak amacıyla bankaların kredi faizi indirim kampanyasına destek veriyor. 

Türkerler Holding'ten yıl sonu kampanyası!

Türkerler Holding yıl sonuna özel İzmir'de hayata geçirdiği Mahall İzmir projesinde ve Ankara'da hayata geçirdiği Mahall Ankaea projesinde kampanya başlattı...

Vira İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vira İstanbul projesinde kampanya rüzgarı esiyor. Beylikdüzü'nde yer alan projede peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de 60 aya kadar vade fırsatı!

Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule’ ye değer katan BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesinde kampanya dönemine başlamıştır.

Kartal-Atalar projesinde kampanya uzadı!

Kartal-Atalar’ın en prestijli konut projesine haziran ayında start veren STCA Gayrimenkul, ister yüzde 25 peşinat, 60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, yüzde 0,99 faiz 120 ay vade kampanyalarını kasım sonuna kadar uzattı.

Özyurtlar'ın 5 projesinde kampanya başladı!

Toplam 5 projesinde yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulayan Özyurtlar İnşaat, eylül ayı boyunca banka kredisi yoluyla evlerini satışa çıkardı.

Eston Şehir'de kampanya 11 Eylül'e kadar devam edecek!

Emlak Konut GYO ve GYODER kampanyaları 31 Ağustos'ta sona ererken Eston Şehir Mahallem projesinde kampanya 11 Eylül'e kadar sürecek...

Emlak Konut 30 projesinde kampanya başlatıyor!

Emlak Konut GYO, Türkiye genelindeki 30 konut projesinde büyük bir kampanya başlatıyor. Evler 120 ay taksitle ve tüketici enflasyonuna (TÜFE) endeksli satılacak, borcunu peşin ödeyene yüzde 20 indirim yapılacak.

Lokum Evler projesi yıl sonu teslim! Peşinat yok!

Lokum Evler projesi yıl sonu teslim ediliyor. İstanbul Tuzla'da yer alan Lokum Evler projesinde kampanya kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Selective Port'ta 3 bin 60 liraya bahçeli ev sahibi olabilirsiniz!

Alper İnşaat tarafından Pendik'te inşa edilen Selective Port projesinde kampanya ile 3 bin 60 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 060 lira taksitle bahçeli ev sahibi olabilirsiniz.

Çatalca Kiptaş Evleri 2016 satış kampanya şartları!

Çatalca Kiptaş Evleri projesinde 2 bin 138 daire satışa çıkarıldı. Kiptaş Çatalca Evleri 24 ayda teslim edilecek. Peki, Çatalca Kiptaş Evleri 2016 satış kampanya şartları neler?

Uptovvn projesinde kampanya Haberi

Uptovvn projesinde kampanya

Lema Grup tarafından başkent Ankara'nın yükselen değeri İncek'te inşa edilen ve katta örnek daire farkını sunan satış ofisinde ziyaretçilerini ağırlayan Uptovvn İncek, yaklaşık 5 ay gibi kısa sürede konut sahiplerine yüzde 15'lere varan kazanç sağladı. Uptovvn Incek projesini hayata geçiren Lema Grup'un ortaklarından Emre Katırcı, Başkent'in hemen her yerinde inşaatların yükselmesine rağmen Uptovvn'un tercih edilen bir proje haline geldiğinin altını çizdi. Ankara'da farklı bir projeye imza attıklarını belirten Katırcı, "Projemizde 18 farklı konut tipi var. Bu kadar konut çeşidini Ankara'da başka hiçbir projede bulamazsınız."...