30 / 04 / 2024

Türkerler Holding'ten yıl sonu kampanyası!

Türkerler Holding'ten yıl sonu kampanyası!

Türkerler Holding yıl sonuna özel İzmir'de hayata geçirdiği Mahall İzmir projesinde ve Ankara'da hayata geçirdiği Mahall Ankaea projesinde kampanya başlattı...



Türkerler Holding 2017 yılı bitmeden yeni bir kampanyaya başladı. Yıl sonu kampanyası kapsamında Mahall  Ankara  ile Mahall Bomonti  İzmir  projeleri yer alıyor. Cazip ödemelerin sunulduğu Türkerler Holding yıl sonu kampanyasında Mahall Bomonti ve Mahall Ankara için ayrı kampanyalar düzenlendi. 


1- Mahall İzmir kampanyası
Mahall İzmir'de konutlar ve ofisler için ayrı ayrı kampanyalar düzenlendi. Projedeki konutlar için yüzde 15 peşinat, yüzde 15 1 yıl sonra ara ödemeyle 0 faizle 6 yıl vade imkanı sunuluyor. Ofislerde ise, yüzde 15 peşinat ve 1 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme yapıldığı takdirde vade 7 yıla kadar uzatma imkanı sunuluyor. İzmir'deki Bomonti arazisinde, fabrika binalarından oluşan 9 tarihi binanın restorasyonu ve yeni inşa edilecek 3 blokla birlikte uluslararası standartlarda yepyeni bir yaşam, iş ve eğlence merkezi kurulacak. 


2- Mahall Ankara kampanyası
Mahall Ankara projesinde hem ofis hem konutlarda yüzde 30 peşinatla 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Projede ayrıca yüzde 5 peşinat 0 faizle 36 ay vade şeklinde bir ödeme planı da hazırlanabiliyor. Mahall Ankara projesinde yaşam başladı. Projede 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağaza yer alıyor. 

 

Web: http://www.turkerler.com/
 


Geri Dön