06 / 05 / 2024

Uptown İncek inşaatı ne durumda

Uptown İncek inşaatı ne durumda

Beşkentin gözde merkezi İncek'in beldesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 isçi konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. İnşaat hızla devam ediyor.

Uptown İncek'te 11 ayda kaba inşaat tamamlandı!

Uptown İncek, 2014 yılında bir yaşam merkezi olarak tasarlanan projenin detaylarını tamamlamayı amaçlıyor. Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek konutlarında 11 ay gibi kısa sürede kaba inşaat tamamlandı...

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!

Ankara'da inşaat firmalarının en fazla yatırım yaptığı bölgeler arasında İncek yer alıyor. Ankara İncek'te 3.700 konut yükseliyor.

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.

Arte İnşaat'tan Ankara'ya yeni proje!

Ankara Alacaatlı-İncek Yolu üzerinde, Arte İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Arte 168 projesinde inşaat çalışmalarına Ocak 2016'da başlanacak.

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

İnşaat sektöründe fiyat çalışmaları nasıl yapılıyor?

Cef Danışmanlık kurucu ortağı ve Uptown İncek Pazarlama ve Satış Koordinatörü Evren Acar, "İnşaat sektöründe piyasa şartları da göz önünde tutularak fiyat çalışmaları yapılıyor" dedi.

Akfen İnşaat İncek Loft’ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.

İnşaat sektöründe 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown Incek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi. Acar, son dönemlerde özellikle markalı konut projelerinde bir anda değişim olduğunu belirtti.

Uptown İncek'in inşaatında sona yaklaşıldı!

Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Akfen İnşaat yeni projesiyle Bodrum'da yükselecek!

Akfen inşaat olarak bir dönem Emlak Konut ile önemli konut projelere imza attıklarına değinen Akın, şöyle devam etti: "Levent, İncek gibi projelerimizde olduğu gibi Loft markasıyla yola devam edeceğiz.'

Uptown İncek inşaatı ne durumda Haberi

Uptown İncek inşaatı ne durumda

Beşkentin gözde merkezi İncek'in  beldesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 isçi konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. Proje ortaklarından Emre Katırcı proje çalışmalarını değerlendirerek, "Aşırı sıcaklara rağmen projede orman ve gölden gelen tatlı esinti çalışma performansını olumlu etkiliyor" diye konuştu. Emre Katırcı projede de diğer projelerden farklılıklarını ortaya koyacak detaylar üzerinde çalıştıklarını, bu detayların sektördeki uzmanlar tarafından "örnek" olarak tanımlandığını...