25 / 07 / 2024

uptown incek yarışma

uptown incek yarışma

Uptown tarafından düzenlenen “Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi Çiziyor” yarışması devam ediyor. 15 Kasım’a kadar sürecek yarışma büyük ilgi görürken, 4-9 yaş arası çocuklar hayal ettikleri evlerin resimlerini gönderiyor.

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

İGA gençler için iki yarışma düzenliyor!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa eden İGA, gençlere yönelik iki yarışma düzenliyor. Yarışma kapsamında toplamda 24 bin liralık ödül verilecek.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

MUDO Concept'ten uluslararası yarışma!

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

İLBANK'tan Mahalle Tasarımı Fikir Yarışması!

Mahalle Tasarımı Fikir Yarışması'na start verildi. Yarışma için düzenlenen toplantıda, yarışmanın hazırlık çalışmaları tamamlandı.

2'nci Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenleyeceği “ II. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması ” başlıyor. Yarışma kapsamında öğrencilere toplam 150 Bin TL ödül dağıtılacak.

Balıkesir Büyükşehir'in proje yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye binasının tasarımı için açılan yarışma sonuçlandı. Yarışmayla ilgili olarak 8 Ekim Cumartesi günü Balkonuk Center'da ödül töreni düzenlenecek.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi En Güzel Balkon Yarışması başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde, ilçe sakinlerinden oluşan katılımcıların balkonlarının belirli kriterlere göre, profesyonel jüri üyeleri aracılığıyla değerlendirildiği ödüllü bir yarışma düzenleniyor.

Antalya Büyükşehir'den En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere yarışma düzenliyor. “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda toplam 35 bin lira para ödüllü verilecek.

uptown incek yarışma Haberi

uptown incek yarışma


Ankara- Gelişen teknoloji ve metropol hayatı çocukların hayallerini de değiştirdi. Önceden ev temalı resimlerde genellikle ırmak veya dağ kenarında tek katlı, renkli pencereli evleri resmeden çocuklar, artık yüksek kuleler ve modern mimarileri hayal ediyor.


Ankara’nın gözde yerleşim bölgelerinden İncek’te yükselen Uptown tarafından düzenlenen “Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi Çiziyor” yarışması devam ediyor. 1 Ekim tarihinde başlayan ve 15 Kasım’a kadar sürecek yarışma büyük ilgi görürken,  4-9 yaş arası çocuklar hayal ettikleri evlerin resimlerini gönderiyor.


Lema Grup tarafından hayata geçirilen projenin ortaklarından Emre Katırcı, yarışma için gönderilen resimlerle ilgili bilgi verdi. Eskiden çocukların hayallerindeki evleri çizerken, evlerin küçük ve tek katlı olduğunu hatırlatan Katırcı, değişen hayat düzeniyle birlikte çocukların hayallerinin de modern zamana uyum sağladığını kaydetti.


Çocukların gönderdikleri resimlerde en çok dikkat çeken ayrıntının...