06 / 05 / 2024

UPY İnşaat konusu

UPY İnşaat konusu

Şehir Plancısı, Ulaşım Plancısı ve Afet Yönetim Uzmanı Rasim Acar yeni şirket kurdu. UPY İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de kuruldu. 

Maliyet artışları inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, yaptığı açıklamada “Üretimde çok yüksek maliyet artışları söz konusu. Döviz kurundaki artış, yüksek enerji maliyetleri ve hammadde fiyatlarındaki artışlar sektörümüzü oldukça zorladı.

Rasim Acar yeni şirket kurdu!

Şehir Plancısı, Ulaşım Plancısı ve Afet Yönetim Uzmanı Rasim Acar yeni şirket kurdu. UPY İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de kuruldu. 

İnşaat sektöründe canlanmanın ilk sinyalleri alındı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından “Hazır Beton Endeksi” 2019 Eylül Ayı Raporu’nu açıklandı. İnşaat sektöründe 2018 Eylül’e göre bir canlılık söz konusu…

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Bina yıkım konusu kentsel dönüşümle önem kazandı!

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Burak Sezginsoy, inşaat yıkacakları uyardı. Sezginsoy, bina yıkımı çalışmalarının Mühendislik konusu olduğunu hatırlattı.

Seçim süreci inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Bilindiği üzere her seçim döneminde, konut satışlarında öngörülebilir bir daralma olmaktadır. Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak, bu geçici durgunluğun siyasi polemik konusu yapılmaması gerektiğine inanıyoruz.

İnşaat ruhsatı ne zaman alınır?

İnşaat ruhsatı alınmadığı takdirde yapının inşaatına başlanamıyor. İzin almadan inşaat yapımına başlayanlar hakkında cezai işlemler söz konusu oluyor. Peki, inşaat ruhsatı ne zaman alınır?

Ege İnşaat’ın yüzde 50’si ABD’li AGP Gayrimenkul’e satıldı!

DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat ’ın yüzde 50’si ABD’li Amstar Global Partners’a ait AGP Gayrimenkul’e satıldı. Taraflar söz konusu ortaklık için Rekabet Kurumu’na başvurdu.

Cem Oğuz: Antalya'daki birçok inşaatın ruhsatı iptal edilebilir!

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cem Oğuz ilçe belediyelerinin inşaat ruhsatı verirken bazı ayrıntıları gözden kaçırdığını ve bu nedenle birçok inşaat ruhsatının iptal edilmesinin söz konusu olduğunu söyledi.

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu'nu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., 2014 Yılı Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu'nu yayınladı. Söz konusu hüküm aşağıda yer alıyor...

Yeşil İnşaat'ın iki gayrimenkulünün değeri 39,3 milyon TL!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. iştiraki Yeşil İnşaat Gayrimenkul'ün portföyünde bulunan iki gayrimenkulü Yeşil Global İnşaat'a ayni sermaye olarak konulmuştu. Söz konusu gayrimenkullerin değeri ise 39 milyon 265 bin 790 TL olarak belirlendi...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

UPY İnşaat konusu Haberi

UPY İnşaat konusu

UPY İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rasim Acar tarafından kuruldu.

İş hayatına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü’nde serbest şehircilik hizmetleri verererek başlayan Acar, yüksek lisansını, İTÜ Bilişim Enstitüsü’nde “İnşaat Yönetiminde Bilişim” Yüksek Lisans Programında “Afet Yönetimi” bitirme projesi ile 2003 yılında tamamladı. 2002 yılında Ulaştırma Proje Yönetim Ltd Şti.’ni, 2004 yılında Avrasya Enerji Yatırım A.Ş.’yi kurdu. 2006–2007 yıllarında BİLGE ADAM Gazetesi Genel Yayın Koordinatörlüğünü yürüttü.

Şehircilik, planlama, ulaşım planlama, imar hukuku, arazi geliştirme, proje yönetimi, proje geliştirme, şehirlerin markalaşması ve imajı, kentsel stratejiler, kentsel dönüşüm ve yenileme, afet yönetimi konularında profesyonel araştırma, iş geliştirme, proje ve danışmanlık hizmetleri yürüten Acar, planlı kalkınma, sürdürülebilir kentleşme, sürdürülebilir çevre politikaları, iklim değişikliği ile...