07 / 05 / 2024

urankent lojman binaları

urankent lojman binaları

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Lojistik Komutanlığına Bağlı (Urankent D-6 Blok) Lojman Binası mantolama, çatı işleri ve engelli rampaları tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde ihaleye çıkıyor.

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Atıl lojman binaları anaokulu olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra anaokulu eğitimini zorunlu hale getireceklerini açıklamasından sonra çalışmalara başladı. MEB, atıl lojman binalarının anaokulu olması için harekete geçti.

Aydın'daki 4 lojman, Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüşecek!

Aydın Ortaklar mahallesinde yer alan 4 eski lojman restore edilecek. Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüştürülecek.

Karmod Prefabrik'ten Cezayir'e konut projesi!

Karmod açıklamasına göre, Cezayir'in yaklaşık 950 kilometre güneyinde yer alan Beşar bölgesinde kurulumu yapılan konutlar, bölgede inşa edilecek hastane binasının yapımında çalışacak mühendis ve yöneticilerin konaklayacağı lojman binaları olarak kullanılacak.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

Yıkılan TBMM lojman binalarının işlemleri denetimden geçti mi?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TBMM yerleşkesi içinde bulunan üç lojmanın 142 bin 468 TL bedelle mantolandıktan kısa bir süre sonra yerleşke içindeki lojmanlarının tamamının 42 bin TL bedelle yıkıldığını bildirdi.

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü binaları onarılıyor!

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne ait başta Toplu Koruma Merkezi Binaları olmak üzere İdare Binası ve Lojman Binalarında Çatı Onarımı, Dış Cephe Yalıtımı ve Bina içlerinde tamirat işlerine ait çalışmalara başlandı

Çorlu'da askeri lojman binalarının yıkımlarına başlandı!

Çorlu'da Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan askeri lojmanların yıkım çalışmaları sürüyor. Depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkıldığı öğrenilen askeri lojmanların yerine ne yapılacağı ise merak uyandırıyor.

Arnavutköy Taşoluk lojman binaları onarım ihalesi 16 Eylül'de yapılacak!

İstanbul Sağlık Müdürlüğü; İstanbul Arnavutköy Taşoluk lojman binalarının onarım ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. Onarım 60 günde tamamlanacak.

Ankara Urankent Lojman Binası tadilat işi 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Lojistik Komutanlığına Bağlı (Urankent D-6 Blok) Lojman Binası mantolama, çatı işleri ve engelli rampaları tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde ihaleye çıkıyor.

Trabzon Jandarma Komutanlığı Lojman Binaları onarım işi ihalesi 16 Haziran'da!

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Trabzon Jandarma Komutanlığı Lojman Binalarına Isı Yalıtımı Yapımı ve Lojman Binalarının Engellilere Uygun Hale Getirilmesi Yapım İşini 16 Haziran'da ihale ediyor...

Rize'de tarihi binalar yıkılıyor!

Rize’nin Çayeli ilçesi Hükümet Meydanı'nda bulunan Hükümet Konağı Binası, Jandarma İlçe Binası ve Lojman’ın yerine yapılacak olan Yeni Belediye ve Hükümet Konağı binası için mevcut binaların yıkımına başlandı...

TOKİ Hakkari Üniversitesi lojman ve derslik binası ihalesi yarın!

TOKİ Hakkari Üniversitesi, kafeterya - yemekhane, lojman ve derslik binaları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapımı ihalesi yarın yapılacak...

urankent lojman binaları Haberi

urankent lojman binaları


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü; Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Lojistik Komutanlığına Bağlı (Urankent D-6 Blok) Lojman Binası mantolama, çatı işleri ve engelli rampaları tadilatı yapım işini ihaleye çıkarıyor. 



Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Lojistik Komutanlığına Bağlı (Urankent D-6 Blok) Lojman Binası mantolama, çatı işleri ve engelli rampaları tadilatı yapım işi ihalesi, 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI:


BİNA ONARIMI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 18402


BİNA ONARİMİ YAPTIRILACAKTIR


ANKARA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK 


Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Lojistik Komutanlığına Bağlı (Urankent D-6 Blok) Lojman Binasının Mantolama. Çatı İşleri ve Engelli Rampaları Tadilatı yapım işi 47.^4 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almakladır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/82390


I-İdarenin


a) Adresi:...