29 / 04 / 2024

Uransan AŞ ruh ikizi

Uransan AŞ ruh ikizi

Başkent Ankara’da satışta elde ettiği başarılar ve alıcısına sağladığı yüksek kazançla sıkça konuşulan firmalardan Uransan AŞ’de başarının arka planında kadınlarla “ruh ikizi” olmanın yattığı belirtiliyor.

Uransan'dan Ankara'ya 300 yeni konut!

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. başkent Ankara'da 330 yeni konut inşa edecek.

65 yaşına giren Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 65 yaşına girdi. Ağaoğlu, "22 yaşıma girdim, ruh yaşım da 18" dedi...

 Şırnak Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Şırnak Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

İzmir'de bu yıl peş peşe hastaneler açılacak!

2016'da İzmir'de 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 150 yataklı Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binası, 57 üniteli Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bergama ve Kemalpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri açılırken bu yıl sağlıkdaki yatırımlar devam edecek.

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Hürriyet mahallesi Okullar bölgesinde açılışı yapılan Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi ile 0 - 14 yaş arası çocukların ruhsal, duygusal ve zihinsel gelişiminin değerlendirilmesi amaçlanıyor.

Konut sektöründe başarı kadınlarla ruh ikizi olmaktan geçiyor!

Başkent Ankara’da satışta elde ettiği başarılar ve alıcısına sağladığı yüksek kazançla sıkça konuşulan firmalardan Uransan AŞ’de başarının arka planında kadınlarla “ruh ikizi” olmanın yattığı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı bölgenin değerini artırdı!

Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, “Çankaya Köşkü’nün, bölgenin değerini ne kadar artırdığı malum. Ülkenin yönetim merkezinin bulunması bölgeyi çok avantajlı kıldı" dedi.

Uransan AŞ ruh ikizi Haberi

Uransan AŞ ruh ikizi

Konut alırken ailenin karar merci haline gelen kadınların öncelik ve beklentilerini iyi belirleyen inşaat firmaları, satış başarısını daha kısa sürede yakalıyor.


Diğer bireylere göre evde daha fazla zaman geçiren kadınlara ergonomik mutfak, geniş antre, gün ışığını daha fazla alan evler tasarlayan firmalar, giyim odası, gömme dolap alanları hatta, ev içinde çok küçük kiler alanıyla bile ev hanımının gönlünü fethedebiliyor. Başkent Ankara’da satışta elde ettiği başarılar ve alıcısına sağladığı yüksek kazançla sıkça konuşulan firmalardan Uransan AŞ’de de başarının arka planında kadınlarla “ruh ikizi” olmanın yattığı belirtiliyor.


Uran Holding’e bağlı Uransan AŞ’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent’in yeni gözdesi Urankent’te inşa ettikleri Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus projelerinin ardından Queen Park’ta da Ankara’nın nezih semtlerinde oturan konut alıcılarını kendilerine...