29 / 04 / 2024

Uransan A.Ş

Uransan A.Ş

Uran Holding güvencesiyle Ankara'nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent'te inşa edilen Royal Plus Konutları'nın yüzde 88'i satıldı. Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, doğru projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi...

Uransan'dan Ankara'ya 300 yeni konut!

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. başkent Ankara'da 330 yeni konut inşa edecek.

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Konut sektöründe başarı kadınlarla ruh ikizi olmaktan geçiyor!

Başkent Ankara’da satışta elde ettiği başarılar ve alıcısına sağladığı yüksek kazançla sıkça konuşulan firmalardan Uransan AŞ’de başarının arka planında kadınlarla “ruh ikizi” olmanın yattığı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı bölgenin değerini artırdı!

Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, “Çankaya Köşkü’nün, bölgenin değerini ne kadar artırdığı malum. Ülkenin yönetim merkezinin bulunması bölgeyi çok avantajlı kıldı" dedi.

Urankent Queen Park'ta faizler 0,55'e düştü!

Başkentte kendi İsimleriyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan A.Ş., yeni projeleri Oueen Park'ta, konut almak isteyenlere sunduğu ödeme kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

Gazi Çelik: Queen Park başkentin en seçkin projelerinden!

URANSAN AŞ'nin yeni konut projesi Queen Park'ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Queen Park'ın başkentin en seçkin projelerinden biri olacağının altını çizdi.

Gazi Çelik: Urankent en fazla talep alan bölgeler arasında!

Kent merkezine yakın konumu ile dikkati çektiğini kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent'in konut alıcısının en fazla talep gösterdiği bölgeler arasında olduğunu belirtti.

Uransan babaları ve çocukları ödüllü futbol maçında karşı karşıya getiriyor!

Özel günleri sakinleriyle kutlayan Uransan bu kez hem Ramazan’ı hem de Babalar Günü’nü birlikte karşılıyor. Ramazan’a özel iftar programları düzenleyecek Uransan, ilk hafta sonu Urankent babalarını çocuklarıyla ödüllü futbol maçında karşı karşıya getiriyo

Urankent’te 23 Nisan basket turnuvasıyla kutlandı!

Başkent’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin en neşeli geçtiği yerlerden biri Urankent oldu.Uransan AŞ tarafından Urankent’te yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda basket turnuvası düzenlendi.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Urankent Queen Park 213 daireden oluşuyor!

Ankara'da yükselttiği projelerle adından söz ettiren Uransan A.Ş'nin, yeni projesi Queen Park'a yatırımcıdan yoğun ilgi geldi. 213 konutlu projenin temeli kazılmadan yüzde 60'ı satıldı.

Uransan Queen Park'ta teslimler Haziran 2016'da!

Uransan, Ankara'da kendi isimleriyle anılan "Urankent" semtinde Queen Park projesini hayata geçirdi. Sevgililer Günü nedeniyle "aşk" konseptinin hakim olduğu lansmanda Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik konuştu..

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor!

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcıları kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor.

Uransan A.Ş Haberi

Uransan A.Ş

Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor. Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor. 


Başkent'te de Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile yeni gözde merkezi Anadolu Bulvarı'nda, başarılı konut projelerine imza atan ve Ankara'nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding de, elde ettiği başarıda, güven ve kalite kadar, "doğru lokasyon, doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın" önemli etken olduğunu belirtiyor. 


Uran Holding'e bağlı Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, Ankara için çok değerli bir...