02 / 05 / 2024

Uransan projesi

Uransan projesi

Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması, Haziran’dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Ankara Queen Park projesi 2016 Haziran'da teslim!

Başkent Ankara'da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan'ın yeni projesi Queen Park bölgeyi tarandıracak. Konutlar 1+1'den 4+1'e kadar oluşuyor.

Queen Park Uransan imzasıyla yükseliyor!

Türkiye'nin çok sayıda ilinde başarılı projelere imza atan ve Ankara'da kendi ismiyle anılan bir adada konforlu yaşamı şehrin merkezine getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park'a taşıyor...

Uransan'ın yeni projesi: Queen Park!

Ankara'da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park'a taşıyor...

Queen Park Ankara'da Uransan tarafından yükseliyor!

Başkent Ankara’da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park’a taşıyor.Queen Park Ankara'da Uransan tarafından yükseliyor.

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Bostancı Sahil Projesi'nde 850 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bostancı Sahil Projesi'nde konut teslimleri hemen yapılıyor

Uransan projesi Haberi

Uransan projesi

Haziran ve Kasım arasındaki geçiş döneminde ‘kaliteleriyle’ satmaya devam eden marka projelerde seçim sonrası satış rekorları kırılıyor.


Katlayarak devam ediyor


Ankara’da hayata geçirdiği projelerle kendi ismiyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan’ın satışını katlayarak devam ettirdiğini, Eylül 2014’te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti.


Çelik, Ağustos’un sonunda kendini net şekilde belli eden sektörel durgunluğun Eylül ile doruğa çıktığını anımsatarak, şunları söyledi:


“Kimsenin önünü göremediği ve para harcamaya çekindiği bir dönemde konut satmak kolay değil. Ancak yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin gözünde sahip olduğumuz güvenle bu süreçte de satışlarımızı artırarak sürdürdük. Kentteki kilit noktaları birleştiren konumu, sosyal detayları ve önünde yer alan 20 dönümlük Hacim Kamoy Parkı...